- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Kako tehnologija utiče na moderni sport? I Tehnogram

© AFP 2023 / MLADEN ANTONOVVAR soba na SP u Rusiji 2018
VAR soba na SP u Rusiji 2018 - Sputnik Srbija, 1920, 22.11.2022
Pratite nas
Mundijal u Kataru nakon dugog iščekivanja doneo nam je i primenu novih tehnologija kako kod igrača tako i u navijanju. Međutim, granica između tehnoloških inovacija i ljudskih performansi u sportu postaje sve upitnija i pitanje kako će tehnologija uticati na razvoj mladih igrača.
Da li će tehnologija zanemariti čar ljudskog faktora i kada njene korekcije mogu izazvati veću štetu od koristi? Koje to primere novih aplikacija i analiza koriste najveći svetski klubovi i kako Srbija stoji na planu i inovacija u svetu sporta?
O ovoj temi u emisiji ,,Tehnogram" govori Bojan Milenković, koordinator za podršku razvoja inovacija u Naučno-tehnološkom parku u Beogradu.

O emisiji „Tehnogram“

Tehnogram“ je emisija portala i radija Sputnjik koju vodi Marko Nikolić. Teme se tiču novih tehnologija, inovacija u različitim oblastima i uspešnih biznis modela. Emituje se svakog drugog utorka u 21.00.
Kako tehnologija utiče na moderni sport? I Tehnogram
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala