- Sputnik Srbija, 1920
Katar 2022
Svetsko prvenstvo u fudbalu 2022. godine održava se u Kataru, pratite sva dešavanja sa najvećeg fudbalskog takmičenja uz Sputnjik sport.

Prva „nula“ na Mundijalu, ali drama nije izostala!

© AP Photo / Darko BandicDanska - Tunis
Danska - Tunis - Sputnik Srbija, 1920, 22.11.2022
Pratite nas
Reprezentacija Danske stigla je na Svetsko prvenstvo kao ekipa koja bi mogla da napravi dobar rezultat, ali početak nije obećavajuć. Tunišani su uspeli da izvuku bod - 0:0! Prvi meč bez golova!
Kornelijus je promašio najveću šansu na utakmici u 71. minutu kada je probao glavom sa pola metra, ali je pogodio stativu.
Neverovatno kako Danska nije uspela da dođe do gola u toj situaciji. Slobodno možemo da kažemo da je to najveći promašaj u dosadašnjem delu Mundijala.
Da je pogodio, verovatno bi to vredelo tri boda. Ovako...
Danska je bila blizu gola i u nadoknadi vremena, gledao se VAR, ali ispostavilo se da nije penal.
I Tunis je uzeo bod. Reklo bi se - zasluženo.
Viđena je utakmica sa mnogo ritma, dosta akcija i pravo je čudo što nije bilo golova. Pokazali su i Danci i Tunišani da poseduju ozbiljan kvalitet i da će ubuduće mnogima biti teško kada nalete na ove dve reprezentacije.
Danska je mogla da reši meč preko Kornelijusa ili da im je dosuđen penal u završnici, ali je možda najpravednije da se ovaj duel završio podelom bodova.
Fudbaleri Srbije poziraju pred fudbalsku utakmicu između Srbije i Švedske na stadionu Rajko-Mitić u Beogradu 24. septembra 2022.  - Sputnik Srbija, 1920, 22.11.2022
Katar 2022
Poznato ko sudi Srbiji protiv Brazila
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala