- Sputnik Srbija, 1920
Katar 2022
Svetsko prvenstvo u fudbalu 2022. godine održava se u Kataru, pratite sva dešavanja sa najvećeg fudbalskog takmičenja uz Sputnjik sport.

Uzbuna u Argentini zbog Mesijevog zgloba: „Biće kako Bog želi“ /foto/

© AP Photo / Jorge SaenzLionel Mesi
Lionel Mesi - Sputnik Srbija, 1920, 21.11.2022
Pratite nas
Argentinska javnost je ustala na noge pošto je objavljena fotografija otečenog skočnog zgloba najboljeg fudbalera te države Lionela Mesija.
Tokom jednog treninga fotografisana je njegova noga i bio je evidentan otok.
Argentina će otvoriti Svetsko prvenstvo u utorak protiv Saudijske Arabije, a Mesi je pred utakmicu rekao da se dobro oseća.
„Fizički sam u dobrom stanju. Došao sam u najboljem momentu i psihički i fizički. Nemam nikakav problem. Čuo sam priče da sam trenirao odvojeno od tima jer sam zadobio udarac, ali se radilo samo o predostrožnosti i to nije ništa neuobičajeno“, rekao je Mesi.
Kako je istakao, veoma vodi računa o svom zdravstvenom stanju.
„Radio sam tokom cele karijere znajući da je ovo poseban momenat. Ovo je moj poslednji Mundijal i poslednja šansa da uradimo ono što želimo. Imamo sličnu ekipu kao 2014. godine, ujedinjeni smo i jasno nam je šta treba da radimo“, istakao je Mesi.
Kao lider tima Mesi ima veliku odgovornost.
„Uvek treba pokušavati, imati želju... To je pokreće, suoči se sa stvarima, probaj, a biće onako kako Bog želi. Teško je novim igračima utuviti da treba da uživaju, to dolazi sa iskustvom. Ja uživam“, rekao je Mesi.
Utakmica Argentine i Saudijske Arabije je na programu u utorak od 11.00.
Navijači Argentine - Sputnik Srbija, 1920, 21.11.2022
Katar 2022
Sputnjik među Argentincima – fešta u Dohi! /foto, video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala