- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

„Novak je samo čovek“ – Norvežanin zna da je autsajder, ali ne gubi nadu

© AP Photo / Antonio CalanniĐoković - Cicipas, Torino, Masters
Đoković - Cicipas, Torino, Masters - Sputnik Srbija, 1920, 20.11.2022
Pratite nas
Novak Đoković i Kasper Rud boriće se za trofej na Završnom mastersu u Torinu, a pred taj meč Norvežanin je svestan da ga čeka pakleno težak zadatak. Sa druge strane Rud veruje da je Novak „samo čovek“ i ističe da se neće tek tako predati protiv jednog od najvećih tenisera svih vremena.
U strašno dobroj formi je Novak Đoković, ali sa druge strane ima izuzetno dobrog Kaspera Ruda koji je u Torinu izgubio samo od Rafaela Nadala.
Međutim, iako je Norvežanin počeo da igra na visokom nivou svestan je da je beton podloga na kojoj je Novaka najteže pobediti.

„Ne mogu da kažem da mi prvo padaju na pamet ti porazi. Naravno bilo bi sjajno za moju budućnost kada bih u njoj uspeo da pobedim u nekim od tih velikih finala. Znam da me u finalu protiv Novaka čeka veliki izazov. Igrati protiv jednog od najboljih tenisera u istoriji u finalu i na tvrdoj podlozi je nešto najteže što možete iskusiti“, rekao je Rud.

Novak retko pokazuje slabosti na terenu i svakom protivniku je teško da mu pronađe slabu tačku, međutim Rud smatra da bi u finalu Torina i srpski as mogao da oseti pritisak.
Uživo: Neka Mundijal počne!
„On je teniser koji nema mnogo slabosti, ali i on je samo čovek. Imao je sjajnu godinu uprkos svemu što mu se isprečilo. Izgubio je od Runea pre dve nedelje, tako da nije kao da igra ova finala svaki dan svog života. Verujem da će i on osećati pritisak. Mnogo toga je na talonu. Kada govorimo o ATP listi, ispred sam njega, ali osećam se kao autsajder. Osvojio je ovaj turnir pet puta, a ja sam njegovu sjajnu igru gledao na televiziji“ objasnio je Norvežanin.
Novak Đoković nedavno je govorio za Sputnjik, tokom boravka u Srbiji gde se družio sa mališanima.
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 20.11.2022
SPORT
Đoković je gladan, a na „meniju" je „dobri duh“
Tejlor Fric - Kasper Rud, Torino, Masters - Sputnik Srbija, 1920, 19.11.2022
SPORT
Norvežanin preslišao Rusa za finale s Novakom
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 19.11.2022
SPORT
Amerikanac hvali Đokovića iako je izgubio od njega: „Najbolji je“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala