Zastava Srbije - Sputnik Srbija, 1920
SRBIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Srbije

Veliki poraz Zapada: Nisu uspeli da ubede Srbe da nisu Srbi - sad pokreću novu akciju

© AP Photo / Frank AugsteinZastava EU a u Londonu iza saobraćajnog znaka
Zastava EU a u Londonu iza saobraćajnog znaka - Sputnik Srbija, 1920, 19.11.2022
Pratite nas
Zašto mediji i novinari koji jedino sami sebe nazivaju „slobodnim“ i „nezavisnim“, posle toliko godina njihove svakodnevne evroatlanske i antiruske propagande, ne podnesu odgovornost i ne priznaju da su – poraženi.
Kako se svi ti jedini pronosioci „istine“ osećaju pred činjenicom da je posle toliko njihovih „profesionalnih“ priloga protiv Putina i toliko „argumenata“ da Srbija mora da uvede sankcije Rusiji ili će „pasti nebo“ – i dalje više od 80 odsto Srba apsolutno protiv tih sankcija, a nebo ne pada.

Zapadni propagandisti nijedan cilj nisu ispunili

Da li zaista ti fariseji slobode, misle da su uspešni propagandisti i vešti spin doktori kada iz nedelje u nedelju smišljaju nove dokaze da je „Rusija izdala Srbiju“ i snimaju specijalne i vrcave kvazinaučne emisije o tome, a Srbi i dalje vide nadu u Moskvi, a ne u Zapadnoj imperiji.
Misle li te vojske gordih da su uspešno uradile svoj posao jer su godinama sa stubaca i ekrana ubeđivale Srbe da priznaju realnost nezavisnog Kosova da bi krenuli ka Evropi, a rezultat toga je da apsolutna većina Srba ne želi i neće da ide u EU ako je uslov za to - odricanje od Kosova.
Veruju li zaista magovi javnog mnjenja koji godinama, prema planiranoj agendi, pokreću blasfemične kampanje protiv Srpske pravoslavne crkve, episkopa i velikodostojnika, da su uspešno i trijumfalno uradili svoj posao, kad je za Srbe upravo SPC institucija od najvećeg i najdubljeg poverenja.
Da li zaista ti pi-arovi neoliberalnog talibanizma, koji jedni drugima dele priznanja i nagrade, iskreno i intimno osećaju da su postigli cilj i željeni rezultat kada je Srbija jedina u okruženju suštinski vojno neutralna, mentalno neokupirana, samostalna u spoljnopolitičkom odlučivanju i suverena u čvrstoj poziciji u vihoru polarizovanog sveta.

Kako nagovoriti Srbina da nije Srbin

Nisu ti medijski vojnici ubedili srpski narod ni da mu ne trebaju tenkovi, PVO sistemi, helikopteri, pa ni vojnici.
Nisu uspeli ti javni čistunci i ekolozi da nagovore Srbe da im ne treba ruski gas i srpski ugalj nego da bi trebalo da se greju na sunce, vetar, tečni gas sa dalekog kontinenta i škriljce.
Nije tim priznatim poslenicima javne reči pošlo za rukom ni da ubede Srbe da je njihova Republika Srpska u stvari genocidna tvorevina koja mora pred tom „istinom“ da klekne i da se dobrovoljno utopi u unitarnu Bosnu i Hercegovinu.
Nisu uspeli da ubede Srbe ni da su primitivni, ni da su divlji mitomani, nisu uspeli da ih ubede za koga da glasaju, kom Zapadnom visokom predstavniku da se klanjaju, koga da pošalju na smetlište istorije.
Nisu Srbe nagovorili da ustav zgaze i zapale, veronauku iz škole da izbace, Noć veštica crveno slovo da im bude, decu da nauče da nisu ni dečak ni devojčica niti da nemaju mamu i tatu već – roditelja 1 i roditelja 2.
Nisu uspeli da ubede Srbe da nisu Srbi.
Ništa od toga nisu uspeli, a tako su uspešni.
I onda su, eto, evrogloduri i klozetska piskarala, rešili da pojačaju kampanju protiv Sputnjika i RT Balkan sa „kolegijalnom“ do sad nezabeleženo jadnom idejom da se ti mediji ugase, proteraju, da im se zabrani rad, a njihove kolege isteraju na ulicu.
Srećom, videli smo kako u realnosti prolaze njihove propagandne akcije.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala