- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Tata je Kimov prijatelj – a ćerka najplaćenija u Americi

© AP Photo / Kim Kwang HyonDenis Rodman
Denis Rodman - Sputnik Srbija, 1920, 18.11.2022
Pratite nas
Ćerka slavnog NBA košarkaša Denisa Rodmana, Triniti Rodman (20), postala je najplaćenija fudbalerka u Sjedinjenim Američkim Državama, preneo je Jahu sports.
Mobilna aplikacija Sputnik na srpskom jeziku - Sputnik Srbija
Pratite Sputnjik i na letovanju

Sputnjik Srbija neometano možete čitati širom Evrope na mobilnoj aplikaciji koju ćete pronaći OVDE. Aplikaciju takođe možete preuzeti i putem linka apkfab.com

Triniti Rodman potpisala je novi, četvorogodišnji ugovor sa Vašington Spiritom, prema kom će zaraditi 1.124.000 dolara, odnosno 281.000 američkih novčanica po sezoni.
Ona će tako nadmašiti dve zvezde nacionalnog tima SAD Megan Rapino i Aleks Morgan, koje godišnje zarađuju 250.000 dolara.
Sve vesti sa Evrobasketa pratite u našem specijalu.
Triniti Rodman igra na poziciji napadača, a ekipa Vašingtona aktuelni je šampion NVSL. Ćerka Denisa Rodmana odigrala je sedam mečeva za selekciju SAD i postigla dva gola.
Rodman je bio vrlo uspešan košarkaš, a najbolje igre pružao je u Čikago Bulsima i Detroitu. Rodman je u karijeri osvojio pet NBA titula i proglašen je sedam puta za najboljeg skakača lige i dva puta za odbrambenog igrača godine. Poznat je po snazi, žestokoj igri u odbrani i burnom životu izvan NBA parketa.
Zanimljivo je da je Denis Rodman prijatelj sa Kim Džong Unom, glavnim čovekom Severne Koreje.
Prijateljstvo njih dvojice datira iz 2013. godine kada je Rodman sa nekoliko nekadašnjih NBA igrača putovao za Severnu Koreju na nekoliko košarkaških utakmica. Rodman ga je nazvao prijateljem za ceo život nakon njihovog susreta i tada je pokušao da deluje na tadašnjeg predsednika SAD Baraka Obamu da se razvije dublje prijateljstvo jer ako ništa drugo dele zajedničku ljubav prema košarci.
Rodman je uvek isticao da Kim nije osoba kakva je predstavljena u javnosti, te da je „kul i prilično dobar“.
Reprezentacija Holandije - Sputnik Srbija, 1920, 31.08.2022
Evrobasket 2022
Prvi rival Srbije na EP saopštio konačni spisak
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala