- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Da li je cilj ukrajinske rakete bio – treći svetski rat? | Od četvrtka do četvrtka

© Sputnik / Stringer / Uđi u bazu fotografijaUkrajinski vojnik
Ukrajinski vojnik  - Sputnik Srbija, 1920, 17.11.2022
Pratite nas
Događaje koji su obeležili prethodnu nedelju komentarisaće u emisiji radio Sputnjika „Od četvrtka do četvrtka” prof. dr Mitar Kovač, direktor Evroazijskog bezbednosnog foruma.
Predsednik Poljske priznao da su rakete koja su pale na teritoriju te zemlje pripadale protivvazduhoplovnoj odbrani Ukrajine, a ne Rusiji.
Istovremeno, u Ankari su tajno razgovarali šefovi obaveštajnih službi Amerike i Rusije o sprečavanju izbijanja nuklearnog rata.
Generalna skupština UN usvojila Rezoluciju kojom Rusija treba da plati Ukrajini ratnu odštetu.
Stanje bezbednosti na Kosovu i Metohiji izrazito nestabilno i napeto. Premijerka Srbije demantuje navode albanskih medija da je dogovor o deeskalaciji već postignut.

O emisiji „Od četvrtka do četvrtka“

Emisija „Od četvrtka do četvrtka“ analizira najaktuelnije teme koje su obeležile prethodnih sedam dana. Vodi je Nataša Milosavljević.
Gosti su politikolozi, sociolozi, vojni stručnjaci, diplomate, novinari, dobri poznavaoci aktuelnih političkih prilika. Emituje se svakog četvrtka od 21.00.
Da li je cilj ukrajinske rakete bio – treći svetski rat? | Od četvrtka do četvrtka
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala