- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Nole je spreman: „Nisam mlad kao ostali, ali biću na najvišem nivou“

© AP Photo / Michel EulerNovak Đoković
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 12.11.2022
Pratite nas
Najbolji srpski teniser Novak Đoković izjavio je da će intenzitet na Mastersu u Torinu biti visok odmah od starta i da mora da bude usresređen od prvog meča, prenosi Sportklub.
„Ne osećam se mladim kao ostali momci, mnogo je prošlo od mog prvog učešća. Mislim da sam u dobroj formi poslednjih meseci, osvojio sam većinu turnira koje sam igrao pre Torina. Moram da igram sa najboljima na svetu. Radujem se tome, imam iskustva u ovom formatu i nadam se da to može da mi posluži. Prošle sezone smo imali sjajnu posetu u Torinu. Italija je zemlja koja neguje kulturu sporta, a ja ću morati da budem na najvišem nivou od starta", izjavio je sedmi teniser sveta.
Prvi rival Đokoviću na putu do potencijalne šeste titule na završnom mastersu je Cicipas.
„Igrali smo u finalu u Astani, u polufinalu u Parizu. Posebno je meč u Bersiju bio neizvestan. Znam da me čeka težak okršaj. Znao sam da ću na startu igrati ili sa Nadalom ili sa Cicipasom, još pre žreba, to mi je prvi put posle mnogo godina da ću igrati sa prvim ili drugim nosiocem već na startu“, zaključio je Đoković.
Najbolji srpski teniser je na završnom Mastersu u Torinu u grupi sa Cicipasom, Medvedevom i Rubljovom, a prvi meč igra u ponedeljak od 21 sati sa Cicipasom.
Za Sputnjik je nedavno govorio i Novak Đoković
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala