- Sputnik Srbija, 1920
EKONOMIJA
Sputnjik Ekonomija prati najnovije vesti, analize i izveštaje iz Rusije, regiona i sveta.

„Nema pukotina u Grdeličkoj klisuri“: „Koridori Srbije“ objasnili šta stoji iza objave na mrežama

© Tanjug / DIMITRIJE GOLLTunel Kosina 2 na auto-putu kroz Grdeličku klisuru
Tunel Kosina 2 na auto-putu kroz Grdeličku klisuru - Sputnik Srbija, 1920, 12.11.2022
Pratite nas
„Koridori Srbije“ oglasili su se povodom navoda koji su se pojavili na društvenim mrežama da su se pojavile pukotine na potpornom zidu na trasi auto-puta kroz Grdeličku klisuru.
„Naša kompanija prati sve objave koje se tiču puteva i čim smo u toku dana videli objavu sa profila pod pseudonimom, poslata je dežurna ekipa inženjera na trasu auto-puta. Oni su ustanovili da nikakve pukotine na potpornim zidovima u Grdelici ne postoje i da su sve kosine potpuno stabilne. Slika, koja se pojavila, pokazuje mesto na kome je izvršen prekid betoniranja tokom same izgradnje, takvo je stanje od kako je stabilizacija kosine završena i ništa se nije menjalo u proteklom periodu“, saopšteno je iz „Koridora Srbije“.
Zbog uznemirenja javnosti inženjeri Koridora Srbije danas će izaći na trasu i izvršiti vanredno očitavanje pomeranja na svim kosinama u Grdeličkoj klisuri, navode iz „Koridora“.
Kako podsećaju, još od 2019. uspostavljen je stalni monitoring na kosinama u Grdeličkoj klisuri i do sada nikakva pomeranja nisu uočena
„Napominjemo da se saobraćaj kroz Grdeličku klisuru odvija nesmetano, uz najviši stepen bezbednosti svih učesnika u saobraćaju“, saopšteno je iz „Koridora Srbije“.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala