- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Nisu pretnje zaplašile Miloša – režirao je gol i ućutkao mrzitelje! /video/

© AFP 2023 / KARIM JAAFARMiloš Ninković
Miloš Ninković - Sputnik Srbija, 1920, 12.11.2022
Pratite nas
Miloš Ninković, nekadašnji reprezentativac Srbije, preživeo je pravu golgotu igrajući za Vestern Sidnej Vondererse protiv Sidnej junajteda, svog bivšeg kluba u prvenstvu Australije, ali se na kraju radovao pobedi.
Ninković se našao na udaru domaćih navijača čiji je ljubimac bio punih sedam godina pošto je prešao u redove velikog rivala.
Njemu su stizale gnusne pretnje uoči utakmice, ali Srbina to nije demoralisalo, naprotiv, bio je asistent za jedini gol na utakmici u 70. minutu, za prvu pobedu ekipe VS posle devet godina.
Pored pretnji koje su upućivane pre utakmice, navijači domaće ekipe su objavili i transparent na kom je dres sa brojem deset, koji je Ninković nosio u Sidneju, zahvaćen plamenom.
Navijači Sidneja su toliko ljuti na srpskog fudbalera da su njegov dres zaista i zapalili.
Ipak, na muci se poznao junak, Ninković je odigrao 94 minuta i slavio trijumf svoje ekipe, drugoplasirane na tabeli australijskog prvenstva posle šest odigranih utakmica sa 13 poena, tri manje od vodećeg Melburna, dok je Sidnej doživeo treći poraz i zauzima peto mesto.
Ranije je Ninković dao objašnjenje za svoj prelazak, ali su njegove reči izvrnute iz konteksta, iako su bile potpuno jasne.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala