- Sputnik Srbija, 1920
Specijalna operacija u Ukrajini
Sve o specijalnoj vojnoj operaciji Rusije za demilitarizaciju i denacifikaciju Ukrajine.

Medvedev: Sve će se vratiti kući, u Rusiju

© Sputnik / Aleksandr Astafьev / Uđi u bazu fotografijaPremijer Rusije Dmitrij Medvedev
Premijer Rusije Dmitrij Medvedev - Sputnik Srbija, 1920, 11.11.2022
Pratite nas
Pojam teritorijalnog integriteta u Rusiji nije nigde nestao, sve će se vratiti kući, u Rusku Federaciju, izjavio je zamenik predsednika Saveta bezbednosti Dmitrij Medvedev.

„Koncept teritorijalnog integriteta u našoj zemlji nigde nije nestao. Sve će se vratiti kući. U Rusku Federaciju. Uznemirenost neravnodušnih ljudi je potpuno objašnjiva, ali histerija i panika nisu. Ne dajte povoda za radovanje ni neprijateljima koji su blizu, ali ni daleko. I češće ih podsećajte na veličinu i beskonačnost ruskog sveta“, napisao je Medvedev na Telegramu.

Podsetimo, ministar odbrane Rusije Sergej Šojgu saopštio je nedavno na sastanku sa generalom Sergejom Surovikinim, komandantom združenih snaga u zoni specijalne vojne operacije, da ruska vojska treba da se povuče na levu obalu Dnjepra.
"Izvršivši svestranu procenu trenutne situacije, predlažemo da se organizuje odbrana na levoj obali reke Dnjepar. Znam da je to veoma teška odluka. Osim toga, deo snaga i sredstava će biti oslobođen i upotrebljen za aktivna dejstva, uključujući i ofanzive na drugim pravcima u zoni operacije“, rekao je Surovikin.
Ruska vojska u Donbasu - Sputnik Srbija, 1920, 10.11.2022
Specijalna operacija u Ukrajini
Rusija ne napušta Herson zauvek
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala