- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Povlačenje iz Hersona — preventivni manevar ruske vojske? | Od četvrtka do četvrtka

© Sputnik / RIA NovostiKolona ruskih vozila u okolini Hersona
Kolona ruskih vozila u okolini Hersona - Sputnik Srbija, 1920, 10.11.2022
Pratite nas
Događaje koji su obeležili prethodnu nedelju u emisiji radio Sputnjika „Od četvrtka do četvrtka” komentariše Branko Pavlović, advokat i analitičar.
* Ruski ministar odbrane Sergej Šojgu naredio povlačenje vojske na levu obalu Dnjepra kod Hersona, kako bi se bolje organizovala odbrana.
* Predsednik SAD kaže da je zadovoljan rezultatima izbora za Kongres, jer mala republikanska većina neće predstavljati preveliki problem, dok on očekuje da demokrate zadrže većinu u Senatu.
* Obelodanjen je Francusko-nemački predlog novog okvira dijaloga Beograda i Prištine, a predsednik Srbije boravi u Parizu gde se sastaje sa Emanuelom Makronom, a možda i sa Aljbinom Kurtijem.
* Zbog kršenja Briselskog sporazuma Srbi na Kosmetu napustili sve političke institucije – skupštinu, vladu i četiri opštine, ali i pravosudne organe, policiju i administraciju.
Od četvrtka do četvrtka, 10.11.2022.

O emisiji „Od četvrtka do četvrtka“

Emisija „Od četvrtka do četvrtka“ analizira najaktuelnije teme koje su obeležile prethodnih sedam dana. Vodi je Nataša Milosavljević.
Gosti su politikolozi, sociolozi, vojni stručnjaci, diplomate, novinari, dobri poznavaoci aktuelnih političkih prilika. Emituje se svakog četvrtka od 21.00.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala