- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

U Srbiji je bio višak – a sada je pokazao da nije za „staro gvožđe“

© Sputnik / Lola ĐorđevićMiloš Teodosić
Miloš Teodosić - Sputnik Srbija, 1920, 10.11.2022
Pratite nas
Košarkaši Virtusa pobedili su Olimpiju iz Milana u gostima 64:59 u meču u kojem je „magiju“ bacao po terenu Miloš Teodosić. Bivši kapiten Srbije za kog nije bilo mesta u avionu za Evropsko prvenstvo, pokazao je u 35. godini da nije za „staro gvožđe“ i da još ume da zablista, što potvrđuje 15 poena u evroligaškom meču i trijumfu njegovog tima.
Miloš Teodosić ponovo se igra košarke. Bio je centralna figura italijanskog dvoboja u elitnom košarkaškom takmičenju, gde je njegov Virtus izvojevao tešku pobedu na nezgodnom gostovanju u „prestonici mode“.
Teo koji prema izboru selektora košarkaša Srbije Svetislava Pešića nije putovao sa Orlovima na EP, gde je Srbija eliminisana od Italije u osmini finala, podsetio je na najbolje dane.
Ubacio je 15 poena, od kojih su sve bile trojke, a šutirao ih je 5/6. Imao je momak rođen u Valjevu i četiri asistencije, dva skoka, a impresivan je bio način na koji je odrađivao posao na parketu.
Činio je to u svom stilu – sa stilom!
Interesantan je bio jedan od komentara koji je osvanuo na društvenim mrežama posle doktorske partije u režiji srpskog plejmejkera Miloša Teodosića.
„Košarka je jednostavan sport: 10 igrača trči, niko nikada ne šutira, onda uđe neko u papučama i paketom Marlbora, u donjem vešu, pogodi pet trojki i izmisli asistencije za 17 minuta, bez znojenja, bez trčanja, bez razgovora. Virtus pobedio u Milanu“, bio je jedan od komentara na društvenoj mreži Tviter.
Teodosić je imao podršu Džordana Mikija koji je imao 14 poena, Toko Šenglija je dodao 12. Virtus je tako vezao dva trijumfa u gostima, jer je posle Reala savladan i Armani, dok je ekipa neočekivano poražena kao domaćin od Liona.
U emisiji Miljanov Korner gostovao je Svetislav Pešić.
Nikola Jokić - Sputnik Srbija, 1920, 10.11.2022
SPORT
Sudije „motivisale“ Jokića – Srbin vodio Denver do preokreta protiv Indijane /video/
Aleksej Pokuševski - Sputnik Srbija, 1920, 10.11.2022
SPORT
„Srpski jednorog“ se razgoropadio u meču s dva produžetka /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala