- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Dobre vesti za Pešića pred Turke!

© Sputnik / Lola ĐorđevićKošarkaš Crvene zvezde Nemanja Nedović
Košarkaš Crvene zvezde Nemanja Nedović - Sputnik Srbija, 1920, 09.11.2022
Pratite nas
Nemanja Nedović propustiće meč sa Velikom Britanijom 11. novembra, ali će selektoru Svetislavu Pešiću biti na raspolaganju za susret sa Turskom tri dana kasnije u Beogradu u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.
Sve to je potvrdio sam igrač. Iako je selektor Svetislav Pešić na konferenciji prvobitno rekao i mislio da neće moći da računa na Nedovića u ovom prozoru.
Prijatno iznenađenje.
„Zamolio sam selektora da preskočim utakmicu protiv Velike Britanije i stavio se na raspolaganje za meč protiv Turske. Dogovor je da se čujemo kada se vrate iz Velike Britanije, pa ćemo zajedno odlučiti. Nisam još sto odsto spreman i svestan sam da je u reprezentaciji "cepanje" od početka, niko te ne pazi i tako treba da bude jer se igraju dve ključne utakmice. Osetio sam da nisam spreman za to i stavio se na raspolaganje za drugu utakmicu. Imaću više vremena da se pripremim, treniram, odigram utakmicu sa Fenerom i da se u boljem stanju nađem na raspolaganju reprezentaciji", istakao je Nedović.
Inače, selektor je najavio da bi protiv Turske trebalo da računa na Marka Gudurića, Vasilija Micića, Vladimira Lučića i Ognjena Jaramaza, dok neće moći da računa na igrače koji nastupaju u Španiji, a to su Nikola Kalinić i Vanja Marinković.
Gost Miljanovog kornera bio je Vladan Tegeltija.
Toma Ertel - Sputnik Srbija, 1920, 09.11.2022
SPORT
Nije gotovo! Francuz još nije kažnjen što je otišao u Rusiju
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala