- Sputnik Srbija, 1920
Katar 2022
Svetsko prvenstvo u fudbalu 2022. godine održava se u Kataru, pratite sva dešavanja sa najvećeg fudbalskog takmičenja uz Sputnjik sport.

Posle šoka jedna dobra vest – zvezda Totenhema spremna za Katar

© AP Photo / David CliffHjung-Min Son
Hjung-Min Son - Sputnik Srbija, 1920, 09.11.2022
Pratite nas
Fudbalski svet šokirala je informacija da Sadio Mane zbog povrede neće moći da igra na Svetskom prvenstvu (mada postoji mala šansa da se to dogodi), ali sada je stigla jedna pozitivnija informacija. Fudbaler Totenhema Hjon Min Son biće spreman da pomogne Južnoj Koreji.
Son je bio pod znakom pitanja, postojala je šansa da i on ne zaigra na smotri najboljih timova, ali se na vreme oporavio posle loma kosti ispod oka.
Nju je doživeo u sudaru protiv Marselja u okviru Lige šampiona.

„Hteo sam da iskoristim trenutak i zahvalim vam na porukama podrške koje sam dobio tokom poslednjih nedelju dana. Sve sam ih pročitao i zaista sam svakom ponaosob zahvalan. Vaše reči dale su mi snagu da prođem kroz ovaj težak period. Ušešče sa svojom zemljom na Mundijalu je ostvarenje sna za svakog klinca koji želi da igra fudbal. To je i moj san bio celog života. Neću propustiti Svetsko prvenstvo u Kataru. Jedva čekam da reprezentujem svoju divnu zemlju, vidimo se uskoro“, napisao je Son na društvenim mrežama.

Fudbalske zaljubljenike dodatno je uzburkala izjava trenera Totenhema Antonija Kontea koji je rekao da je Son razočaran zbog povrede koju je zadobio.
Ipak, ispostavilo se da je alarm bio lažan, te da će Son biti spreman da pomogne svojoj reprezentaciji koja će igrati u grupi H gde se nalaze Gana, Urugvaj i Portugalija.

Nedavno je u Beograd stigao i trofej Svetskog prvenstva.
Fudbaleri Hrvatske - Sputnik Srbija, 1920, 09.11.2022
Katar 2022
Hrvati skratili spisak – osmorica otpisanih
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala