- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Australijanac brani Đokovića posle teorije zavere: „Ljudi, uključite malo logiku“

© Sputnik / Lola ĐorđevićNovak Đoković
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 08.11.2022
Pratite nas
Američki novinar Ben Rotenberg napravio je teoriju zavere po kojoj su Goran Ivanišević i ostali članovi tima dostavili Novaku tokom meča u Parizu neke nedozvoljene supstance. Sada se javio Australijanac Džon Milman i stao u odbranu Đokovića. Poručio je ovaj teniser dušebrižnicima da uključe logiku.
U toku polufinalnog meča Đokovića i Stefanosa Cicipasa, iz Novakovelože u kojoj su bili Goran Ivanišević, Ulises Badi, Mark Paniki dodata je flašica skupljaču lopti, a to je izazvalo sumnju kod Bena Rotenberga.
Sada Milman objašnjava da se kod tenisera često „mućkaju“ napici koji su često tajne sadržine u smislu da drugi teniseri ne znaju šta je u njima.
Ali, naravno da je sve unutra legalno i u okviru pravila. Obično se radi o vitaminima ili nekom drugom obliku suplementacije.
„Previše pažnje se daje članovima stručnog tima koji sastavljaju sportsko piće. I onda se prave priče da se nešto dešava, a stadion je pun, kamere su svuda, piće se meša u boksu igrača. Mislim, ljudi uključite malo logiku. Možda, samo možda, oni ne žele da konkurencija zna šta je unutra. I da dodam na sve ovo, unutar svlačionica možete videti igrače kako uvek mućkaju svoja pića i to u neobeleženim flašama i stavljaju ih u frižidere. Sve je to vezano za programe treninga, suplementaciju i to je obično tajna“, napisao je Milman u komentaru na društvenim mrežama.
► Za Sputnjik je nedavno govorio i Novak Đoković
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 08.11.2022
SPORT
Srđan Đoković otkrio da li će Novak igrati u Australiji
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala