- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

„Dobre su im pice i špagete“ – Petrić priželjkuje velikana na žrebu

© Foto: Skrinšot/FK Partizan BeogradGordan Petrić, Partizan
Gordan Petrić, Partizan - Sputnik Srbija, 1920, 05.11.2022
Pratite nas
Fudbaleri Partizana u nedelju gostuju protiv TSC u Bačkoj Topoli, a trener crno-belih Gordan Petrić izjavio je da njegov tim očekuje još jedna evropska utakmica.
Osvrnuo se kormilar crno-belih i na žreb za Ligu konferencija koji njegov tim očekuje u ponedeljak i otkrio kog rivala priželjkuje.

„Voleo bih da izvučemo Lacio, jer je Rim lep grad, a dobre su i pice i špagete. Svi protivnici su kvalitetni. Voleo bih Lacio“, rekao je Petrić i nasmejao sve prisutne na konferenciji.

Petrić je potom istakao da očekuje evropski ambijent u Bačkoj Topoli.
„TSC nije izgubio prethodnih 12 utakmica. Moraćemo dobro da se namučimo, da uradimo par domaćih zadataka. Potrošili smo dosta energije u prethodne dve-tri nedelje i to se vidi po igračima. Na stručnom štabu je da sastavi najbolji tim, koji će sutra izaći na teren i uzeti bodove“, istakao je Petrić.
Dodao je Gordan da ga ne brinu prethodni dueli TSC-a i Partizana.
„Ne brine me što nam je TSC u prošloj utakmici uzeo bodove. Igrači su van tog filma. Vrlo je bitno da mi danas na treningu sagledamo sa kojim timom raspolažemo. Filipović i Belić neće igrati. Moramo da napravimo neke rokade. Sa kakvom god postavom da igra TSC, njih će na terenu biti 11 isto koliko i nas. Ne vidim gde mogu da nas iznenade“, zaključio je trener Partizana.
Utakmica 18. kola Superlige između TSC-a i Partizana na programu je u nedelju od 19.30 časova.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala