Zastava Srbije - Sputnik Srbija, 1920
SRBIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Srbije

Ministar Vučević razgovarao sa ruskim ambasadorom /foto/

© Foto : Sputnjiku ustupilo Ministarstvo odbrane Republike SrbijeMinistar odbrane Srbije Miloš Vučević sastao se sa ambasadorom Ruske Federacije u Republici Srbiji Aleksandrom Bocan-Harčenkom
Ministar odbrane Srbije Miloš Vučević sastao se sa ambasadorom Ruske Federacije u Republici Srbiji Aleksandrom Bocan-Harčenkom - Sputnik Srbija, 1920, 04.11.2022
Pratite nas
Ministar odbrane Srbije Miloš Vučević sastao se danas sa ambasadorom Ruske Federacije u Republici Srbiji Aleksandrom Bocan-Harčenkom.
Ministar Vučević je tom prilikom izrazio zahvalnost na stalnoj podršci koju Ruska Federacija pruža očuvanju suvereniteta i teritorijalnog integriteta Republike Srbije i istakao da je naše dugoročno strateško opredeljenje da zadržimo status vojno neutralne države, saopštilo je Ministarstvo odbrane Srbije.
Ministar je naglasio da nova Vlada Republike Srbije, uprkos svim izazovima, nastavlja da vodi odgovornu politiku mira i saradnje i ostaje posvećena poštovanju međunarodnog prava i punoj primeni do sada postignutih sporazuma, dodaje se u saopštenju..
Ambasador Bocan-Harčenko zahvalio je na gostoprimstvu i prilici da se sretne sa ministrom Vučevićem na početku njegovog mandata.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala