- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Sergejev trener pobesneo – „Gađali nas kesama urina, da odlučujem, ne bih igrao Ligu konferencija“

© AP Photo / Patrick PostFejenord - Lacio, Liga Evrope
Fejenord - Lacio, Liga Evrope - Sputnik Srbija, 1920, 04.11.2022
Pratite nas
Lacio je ispao iz Lige Evrope i prebacio se u Ligu konferencija nakon što je izgubio od Fejenorda u Holandiji sa 1:0, a trener Italijana Mauricio Sari optužio je navijače domaćeg tima da su ih gađali urinom sa tribina.
Njegovom timu je bio potreban samo bod da bi prošao grupu u kojoj su na kraj usva četiri tima imali po osam bodova, ali je golom Santrijaga Himeneza Lacio izgubio pa će na žrebu u ponedeljak biti jedan od potencijalnih rivala Partizana.
„Bacali su kese pune pi***ke sa tribina, a o svemu tome se ćuti. To me malo nervira", rekao je Sari posle poraza na „De Kajpu“.
Italijan nije bio ljut samo zbog navijača domaćeg tima.
„Uopšte neću ni da počnem da pričam o sudijama. Jedan igrač imao je bar sedam ili osam faulova sa startovima sa leđa na naše igrače, ali na kraju su žuti kartoni pokazivani samo mom timu. Što se tiče njihovog gola, prethodila su mu dva prekršaja. Očekivali smo da sudija to bar pogleda na VAR-u", dodao je Sari.
Trener Lacija je na kraju poentirao.
„Ovaj što nam je sudio, taj bi razbesneo i Oca Pija (italijanski svetac). Tretirali su nas užasno. Da sam predsednik kluba ne bih igrao Ligu konferencija“, zaključio je Sari.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala