- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Đoković: Nisam se dobro osećao

© AFP 2023 / JACK GUEZNovak Đoković
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 03.11.2022
Pratite nas
Najbolji srpski teniser Novak Đoković priznao je da je imao problema tokom meča osmine finala Mastersa u Parizu protiv Rusa Karena Hačanova.
Đoković je slavio sa 2:0, po setovima 6:4, 6:1.
„Odličan meč, svaki naredni duel biće sve teži i teži. Oba seta bila su drugačija. U prvom setu nisam se dobro osećao iz nekog razloga. Držao sam tempo sa osnovne linije. U drugom sam povećao procenat ubačenog prvog servisa i to je moju igru rasteretilo, dalo mi je više lakših poena. Idemo dalje“, rekao je Đoković po završetku meča.
On je rekao da je zadovoljan pobedom protiv Hačanova.
„Uvek je lepo kada odradite posao i pobedite, ko god da je protivnik. Hačanova dobro poznajem, pošto često treniramo zajedno, igrali smo skoro deset puta na raznim podlogama. Prvi set je bio izjednačen, imao sam šanse da napravim brejk, držao se, ali sam uspeo da napravim drugi brejk. Posle toga sam igrao bolje, servirao sam mnogo bolje i zadovoljan sam“, naveo je Đoković.
Srpski teniser će sutra u četvrtfinalu Mastersa u Parizu igrati protiv Italijana Lorenca Muzetija.
„Lorenco je mnogo napredovao, posebno na tvrdoj podlozi. Ostvario je velike pobede u prethodnom periodu, osvojio je i titulu, ne voli beton toliko, više voli šljaku, ali je veoma talentovan. Može da napada, da se brani, kreće se sjajno. Dobro poznajem njegovu igru i radujem se izazovu“, zaključio je Đoković.
Meč između Đokovića i Muzetija biće odigran u četvrtak u 19.30 časova.
► Nedavno je najbolji srpski teniser pričao o tome koliko mu znači vreme koje provodi u Srbiji, a za Sputnjik je otkrio šta voli da čita u slobodno vreme.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala