- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Mrkela: Nismo zaslužili poraze od Monaka i Ferencvaroša

© Foto : Jutjub / FCRedStarBelgradeMitar Mrkela
Mitar Mrkela - Sputnik Srbija, 1920, 02.11.2022
Pratite nas
Sportski direktor Fudbalskog kluba Crvena zvezda Mitar Mrkela izjavio je da „crveno-beli“ idu na pobedu protiv Monaka u poslednjem kolu grupe H Lige Evrope.
Mrkela je istakao da će fudbaleri „crveno-belih“ dati sve od sebe da ostvare dobar rezultat u „kneževini“.
„Nadam se prolasku u nokaut fazu ovog evropskog takmičenja. Idemo na pobedu, daćemo sve od sebe. Odigrali smo dosta dobrih utakmica u ovoj grupi. Ja sam lično jedino bio nezadovoljan porazom od Trabzona u gostima. Već sam nekoliko puta rekao da smo ostale utakmice u grupi dobro odigrali. Nismo zaslužili poraze od Monaka u Beogradu i Ferencvaroša u gostima“, rekao je Mrkela novinarima uoči odlaska u Monako.
Prvo mesto na tabeli grupe H drži Ferencvaroš sa 10 bodova, dok je Monako drugi sa sedam. Trabzon i Crvena zvezda imaju po šest.
Utakmica Monako – Crvena zvezda će biti odigrana sutra od 18.45 časova, a u isto vreme u Turskoj će igrati Trabzon i Ferencvaroš.
„Najteže gostovanje je predstojeći meč sa Monakom. Međutim, verujem u ekipu i stručni štab. Verujemo da ćemo odigrati dobar meč i da ćemo pobediti, a ispratićemo šta se dešava na drugom meču“, dodao je Mrkela.
Prvoplasirani iz grupe H igraće u osmini finala Lige Evrope.
Drugoplasirani tim će igrati u 1/16 finala Lige Evrope, a protivnik će mu biti neko od trećeplasiranih klubova iz Lige šampiona.
Trećeplasirani klub iz grupe H igraće u 1/16 finala Lige konferencija, protiv jedne od drugoplasiranih ekipa iz tog takmičenja, u kom nastupa Partizan.
„Želja je bila da prođemo u nokaut fazu Ligu Evrope, a videćemo kako će sve odvijati i da li ćemo možda nastaviti takmičenje u Ligi konferencija“, zaključio je Mrkela.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala