- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Milojević poveo i Kulibalija u Kneževinu

© Sputnik / Lola Đorđević Fudbaleri Crvene zvezde
 Fudbaleri Crvene zvezde  - Sputnik Srbija, 1920, 02.11.2022
Pratite nas
Trener fudbalera Crvene zvezde Miloš Milojević odlučio je da povede 23 igrača na meč poslednjeg, šestog kola grupe H Lige Evrope protiv Monaka.
Iznenađenje na spisku je Kalifa Kulibali, nedavno pojačanje Zvezde koje se nije proslavilo, niti je bilo u protokolu za prethodni meč protiv Ferencvaroša.
Ovoga puta, trener Milojević je Kulibalija uvrstio u spisak putnika, pošto se on u prethodnom kolu Superlige protiv Kolubare upisao u strelce.
U Monako su otputovali: Milan Borjan, Nikola Vasiljević, Marko Gobeljić, Nikola Stanković, Strahinja Eraković, Nemanja Milunović, Radovan Pankov, Stefan Leković, Milan Rodić, Irakli Azarov, Seku Sanogo, Slavoljub Srnić, Gelor Kanga, Kings Kangva, Mirko Ivanić, El Fardu Ben, Osman Bukari, Stefan Mitrović, Aleksandar Katai, Ibrahim Mustafa, Aleksandar Pešić, Kalifa Kulibali i Jovan Mijatović.
Utakmica će biti odigrana u četvrtak od 18.45 časova. U isto vreme igraće Trabzon i Ferenvcaroš.
Lider na tabeli Grupe H je Ferencvaroš sa 10 bodova, Monako je drugi sa sedam, a Trabzon i Crvena zvezda imaju po šest. Dve prvoplasirane ekipe nastavljaju takmičenje u Ligi Evrope, dok će trećeplasirana na proleće igrati u 1/16 finala Lige konferencija.
► Nedavno je i o Zvezdinoj transfer politici u emisiji Miljanov korner govorio nekadašnji reprezentativac Rade Bogdanović.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala