- Sputnik Srbija, 1920
REGION
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz zemalja u regionu

Milatović: Do Nikoljdana Podgorica dobija novo rukovodstvo

© Sputnik / Boban NovovićJakov Milatović
Jakov Milatović - Sputnik Srbija, 1920, 02.11.2022
Pratite nas
Nosilac liste Evropa sad Jakov Milatović poručio je da je sa Jelenom Borovinić Bojović, Lukom Rakčevićenm i Danilom Šaranovićem, imao konstruktivan sastanak i da je sasvim sigurno da će građani dobiti brzo lokalnu samopuroavu.
”Razgovorali smo o dinamici pregovora. Dan oslobođenja Podgorica će dočekati sa novom gradskom upravom i na taj način drugi put osloboditi Podgoricu. U ponedeljak će pregovaracki timovi da nastave sa pregovorima", rekao je Milatović.
Sastanak sa nosiocima pobjedničkih lista na lokalnim izborima 23. oktobra radi dogovora o što skorijem formiranju vlasti u Podgorici je počeo u podne.
Sastanak je organizovan na poziv nosioca liste “Evropa sad” Jakova Milatovića, a poziv je adresiran na Jelenu Borovinić Bojović, nosioca liste “Za budućnost Podgorice”, Danila Šaranovića, nosioca liste “Idemo ljudi!” I Luku Rakčevića, nosioca liste “Može Podgorica – Ovo je naš grad!”.
Član Pokreta Evropa sad Andrej Milović kazao je da očekuju odgovornost prema onima koji su ukazali povjerenje, a to su, kako je kazao,građani Podgorice.
“Očekujem da pregovori prođu u dobroj vjeri i da će sve biti srdačno. Da konačno preuzmemo Podgoricu posle 24 godine i donesemo promjene.”, poručio je on.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala