- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Petrić: Zbog dece želim da prođe sve kako treba

© Foto : Partizan / Miroslav TodorovićGordan Petrić
Gordan Petrić - Sputnik Srbija, 1920, 02.11.2022
Pratite nas
Trener fudbalera Partizana Gordan Petrić izjavio je da će igrači „crno-belih“ u četvrtak pružiti maksimum u utakmici poslednjeg kola grupe D Lige konferencija protiv Slovackog i da neće biti kalkulacija.
„Na nama je da dobijemo utakmicu ili da odigramo nerešeno. Igrači su nas izvukli iz krize i sve što se desilo do sada je njihova zasluga. Utakmica neće biti laka, a mala trema postoji kod mene, pošto će na tribinama biti 18.000 dece. Želim da sve prođe kako treba zbog te dece, jer će neko od njih možda zaigrati za ovaj klub“, rekao je Petrić na konferenciji za novinare uoči meča sa Slovackom.
Utakmica će biti odigrana sutra od 21 sat na stadionu u Humskoj. U prvom meču u Češkoj bilo je 3:3.

„Izvukli smo pouke iz prve utakmice, Slovacko igra direktan fudbal. Sada više razmišljamo o našoj igri, pošto smo u boljoj poziciji. Odigrali smo više utakmica. Pokazali smo da možemo da igramo zanimljiv fudbal. Bila mi je želja da u Nici obezbedimo prolaz u nokaut fazu Lige konferencija, ali nažalost nismo uspeli. Igrači će sutra pružiti maksimum, nećemo se braniti i sigurno je da neće da bude kalkulacija“, naveo je trener crno-belih.

Fudbaler Partizana Siniša Saničanin istakao je da ih očekuje težak meč.
„Dovoljan nam je i remi, ali mi želimo da ostvarimo pobedu. Ova utakmica donosi neki pritisak, ali mi smo navikli na to. Znamo kakav je Slovacko protivnik, pošto igraju čvrsto. Moramo u ovaj meč da uđemo koncentrisano i da zatvorimo njihove napadače“, naveo je Saničanin.
Nica i Partizan imaju po osam bodova, Keln sedam, a Slovacko četiri boda. U drugom meču, Keln će na svom terenu dočekati Nicu.
Pobednik grupe igraće u osmini finala Lige konferencija, dok će drugoplasirani klub nastaviti takmičenje u 1/16 finala.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala