- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Šok u Parizu – kraj za Medvedeva!

© Sputnik / Alekseй Filippov / Uđi u bazu fotografijaDanil Medvedev
Danil Medvedev - Sputnik Srbija, 1920, 02.11.2022
Pratite nas
Danil Medvedev, najbolji ruski teniser, završio je učešće na turniru u Parizu šokantnim porazom od Aleksa De Minora u drugom kolu posle tri dramatična seta.
Medvedev je izgubio prvi set sa 6:4, drugi je dobio sa 6:2, a treći je okončao duplom servis greškom sa 7:5.
Dve meč lopte je spasao Medvedev u desetom gemu trećeg seta, jednu čak čelendžom, tražio je proveru i bio u pravu, loptica je bila u autu, a posle je usledilo ironično zahvaljivanje sudiji.
Potpuno je van ritma bio Rus, uprkos tome što je izborio opstanak u meču, izgubio je 11. gem bez osvojenog poena, a u 12. je dozvolio rivalu dve meč lopte.
Druga je bila kobna, Medvedev je napravio duplu servis grešku i doživeo poraz, pritom polomivši reket i ušavši u sukob sa publikom.
Ipak, nije delovalo da će se sve tako završiti, Medvedev je već u drugom gemu prvog seta imao tri brejk lopte, činilo se da dominira, ali je popustio kada je bilo najvažnije, u desetom gemu je pretrpeo brejk.
U drugom je već počeo da liči na sebe, poveo je sa 2:0, potom i sa 5:2, a u osmom gemu je trećom set loptom izborio treći set gde je takođe poveo sa 2:0, ali je dozvolio rivalu da izjednači na 2:2.
Mogao je do brejka u devetom gemu, nije uspeo, spasao je potom dve meč lopte, ali je u 12. gemu doživeo potpuno pomračenje za prvi poraz od australijskog tenisera.
► Nedavno je gost emisije Miljanov korner bila mlada srpska teniserka Lola Radivojević.
Danil Medvedev, Beč - Sputnik Srbija, 1920, 01.11.2022
SPORT
Medvedev u odabranom društvu ruskih velikana
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala