- Sputnik Srbija, 1920
SVET
Najnovije vesti iz sveta

Ilon Mask ušao u Tviter na neobičan način /video/

© Twitter/Elon Musk/PrintscreenIlon Mask ulazi u upravnu zgradu Tvitera
Ilon Mask ulazi u upravnu zgradu Tvitera - Sputnik Srbija, 1920, 27.10.2022
Pratite nas
Najbogatiji čovek sveta, osnivač „Tesle“ i „Spejs-iksa“ Ilon Mask, ušao je u upravnu zgradu kompanije „Tviter“ na neobičan način – noseći keramički umivaonik u rukama.
Mask, koji je i dalje u pregovorima o kupovini Tvitera, objavio je snimak svog ulaska u upravnu zgradu te društvene mreže u San Francisku, a uz njega je napisao i frazu na engleskom jeziku „let that sink in!“, koja obično označava nameru da se nešto razmotri kako bi moglo u potpunosti da se razume i proceni. To je i Maskova igra rečima, budući da se „umivaonik“ na engleskom kaže sink.
Potencijalni kupac Tvitera napisao je u odgovoru na svoj snimak da je u toj kompaniji „upoznao mnogo kul ljudi“.
Masku su ostala još dva dana da završi preuzimanje Tvitera ili da se suoči sa sudskim postupkom. Ilon Mask je ranije nameravao da preuzme društvenu mrežu za 44 milijarde dolara, ali je potom želeo da se povuče iz posla uz objašnjenje da je Tviter sakrio broj lažnih profila, što utiče na njegovu vrednost. Tviter je uzvratio tužbom, pa je sud u Delaveru, gde je tužba podneta, dao rok do petka u pet popodne po lokalnom vremenu da Mask kompletira kupovinu, ili će sudski postupak po tužbi biti pokrenut.
Najbogatiji čovek sveta, prema navodima američkih medija, u narednom periodu upoznaće se sa poslovanjem i radom Tvitera, a zaposlenima će se obratiti u petak.
Inače, Mask je svoje zanimanje na Tviter profilu, društvenoj mreži na kojoj je veoma uticajan i ima više od 110 miliona pratilaca, promenio u „Chief Twit“, što bi moglo da se prevede kao „šef“ ili „poglavica“ Tvitera. Takođe, kao svoju lokaciju označio je „upravna zgrada Tvitera“.
Ilon Mask - Sputnik Srbija, 1920, 21.10.2022
SVET
Bela kuća sprema udar na Ilona Maska: „Sve je naklonjeniji Rusiji”
Zamenik predsedavajućeg Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev  - Sputnik Srbija, 1920, 21.10.2022
RUSIJA
"Kako je u Bahmutu": Mask i Medvedev razmenili seriju poruka na Tviteru
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala