Zastava Srbije - Sputnik Srbija, 1920
SRBIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Srbije

Vučić o Zorani Mihajlović: Molila je Boga da bude ministar

© Tanjug / MILOS MILIVOJEVICPredsednik Srbije Aleksandar Vučić
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić - Sputnik Srbija, 1920, 25.10.2022
Pratite nas
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je danas izlazak Zorane Mihajlović iz Vlade Srbije. On je rekao da je Mihajlović „Boga molila da bude ministar“ i da joj je bilo potrebno nekoliko sati da sve najgore govori o svojim kolegama iz SNS-a.
Vučić će je rekao da mu je „mnogo teško da odgovara, posebno kad sebi neko daje nešto za pravo što ne daje drugom“.
Na pitanje da li je Zorana Mihailović izbačena iz Vlade Srbije zato što je rekla da je „u Srebrenici bio genocid“, Vučić je odgovorio da se stvari u SNS-u moraju menjati.

„Da smo hteli da izbacujemo nekoga, izbacili bismo ga ranije. Za razliku od nekih drugih, mi to ne radimo… Za razliku od nekih drugih, mi se ni ne obračunavamo na način na koji oni misle da je potrebno. Svako o sebi dovoljno govori. Ako vam je posle 10 godina bilo potrebno nekoliko sati da sve najgore kažete o svojim kolegama, a pre toga ste Boga molili da budete izabrani za ministra, pa kad niste, onda ste se setili da to kažete... Tada mnogo više govorite o sebi, nego o bilo kome“, rekao je on.

Vučić se osvrnuo i na izjavu Zorane Mihajlović, rekavši da je „mnogo šuma i stabala potrošeno“ na gluposti izgovorene sa raznih strana.
„Mi imamo našu stranku, ja u takve stvari da se mešam – neću. U našoj stranci govori svako šta želi, kako želi i nikada nismo nikoga izbacili. Niti ćemo“, rekao je on.
On je dodao da se uvek govori o promenama i mladima, ali da niko nije spreman da bude smenjen.
„Šta vi hoćete? Da ne menjamo nikad ništa i da svi budu venčani za fotelje po 25 godina? Dajte, recite nam da je to tako i da nikada niko ne treba da bude smenjen. Na kraju krajeva, svako pokaže lice i mislim da su sve ljudi videli“, rekao je Vučić.
Zorana Mihajlović - Sputnik Srbija, 1920, 24.10.2022
SRBIJA
Zorana Mihajlović: Nisam sigurna da će nova vlada biti proevropska
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala