- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

„Ne znam šta smeta Delijama – zašto bi Piksi naštetio Zvezdi?“ /video/

© Sputnik / Lola Đorđević Selektor Dragan Stojković
 Selektor Dragan Stojković - Sputnik Srbija, 1920, 24.10.2022
Pratite nas
Kandidatura Nenada Bjekovića za predsednika Fudbalskog saveza Srbije je izazvala burne reakcije u takozvanoj zvezdaškoj javnosti, a gotovo sinhronizovano kritike su stigle i iz FK Crvena zvezda, ali i od navijača tog kluba.
Pod parolom da „ne žele novog Toleta“, navijači Zvezde su se oglašavali transparentima, uprava FK Crvena zvezda je tražila odlaganje izbora predsednika za period posle Svetskog prvenstva u Kataru, ali je iz FSS navedeno da nije moguće uslišiti takav zahtev.
U godini kada Srbija treba da učestvuje na Svetskom prvenstvu i sjajno igra pod komandom selektora Dragana Stojkovića Piksija, sve te priče deluju apsolutno nepotrebno, čak i kontraproduktivno.
O tome je u emisiji Miljanov korner govorio Ivan Tešanović, novinar i sportski komentator.
„Ne znam šta tu tačno smeta Delijama koje su se oglasile po pitanju Bjekovića, osim što je Bjeković bio deo uprave Partizana koja nije omiljena navijačima Zvezde. Priča se da je Piksi taj koji se pita u FSS, da je želeo da napravi okruženje i atmosferu da može mirno da radi i ne mislim da je išta drugo u pitanju. Ja ne verujem da je u Piksijevoj potencijalnoj želji da se postavi Bjeković na čelo FSS nekakva namera da se naškodi Zvezdi. A navijači Zvezde upravo misle suprotno... Ali, zašto bi Piksi naštetio Zvezdi? Pa, on je Zvezdina zvezda!“, istakao je Tešanović.
Ceo razgovor pogledajte u emisiji Miljanov korner.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala