- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

„Srpska raketa“: Rus je ponovo opljačkan!

© AFP 2023 / Vaughn RidleyAleksandar Rakić
Aleksandar Rakić - Sputnik Srbija, 1920, 23.10.2022
Pratite nas
Srpski MMA borac Aleksandar Rakić oglasio se posle poraza Rusa Petra Jana od Amerikanca O'Melija, odlukom sudija. Direktno u metu je gađao Srbin, poručivši da su arbitri opljačkali Rusa!
Drugi put zaredom Petar Jan je izgubio odlukom sudija borbu, a Rakić smatra da je oba puta ishod trebalo da bude potpuno drugačiji.
„Žao mi je zbog Petra Jana, taj momak je opljačkan po drugi put u nizu“, istakao je Aleksandar Rakić na društvenim mrežama.Nije to tek tako srpski MMA borac napisao. Veliki broj komenatara na društvenim mrežama isto je glasio.
Takođe, i prema izveštajima brojnih medija koji su prenosili dešavanja s takmičenja „UFC 280“ u Abu Dabiju apostrofirano je da su sudije u najmanju ruku donele čudnu odluku i da je Rus Petar Jan zaslužio pobedu.
Jan je u odlučujućoj rundi bio blizu nokauta jer je jednim udarcem žestoko uzdrmao Amerikanca O'Melija koji je nekako ostao na nogama.
Na kraju je borba odlučena presudom sudija koje su bile na strani Amerikanca, što je izazvalo salve zvižduka u dvorani u Abu Dabiju gre je bilo čak 18.000 navijača.
Islam Mahačev - Sputnik Srbija, 1920, 23.10.2022
SPORT
I posle Rusa – Rus: Mahačev osvojio Habibov pojas! /video/
Petar Jan - Sputnik Srbija, 1920, 22.10.2022
SPORT
Rus pokušao da nokautira Amerikanca, sudije mu presudile
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala