- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Kako spojiti studiranje i preduzetničke veštine | Tehnogram

© Sputnik / Lola ĐorđevićFilozofski fakultet
Filozofski fakultet - Sputnik Srbija, 1920, 18.10.2022
Pratite nas
Studentski period često se smatra delom života kada se mladi pre svega fokusiraju na polaganje ispita i pohađanje nastave, međutim u današnje vreme praktično je obavezno steći paralelno sa studijama i sekundarno obrazovanje i spremiti se za tržište rada.
Studentkinje Tehnološko-metalurškog fakulteta uspele su u tom poduhvatu – u okviru svog tima „Biljna tajna“ kreirale su napitak „VeYo“, probiotski eko jogurt na bazi badema i pobedile na takmičenju za najbolju tehnološku inovaciju u okviru takmičenja studentskih timova.
Kako teorijske veštine pretvoriti u praktične? Kako da se studenti najbolje izbore sa strahom i pitanjem šta nakon studija? Šta su zablude, a šta istina o podsticanju mladih da budu preduzimljivi?
O ovoj temi u emisiji „Tehnogram“ govore Sara Živanović i Milica Milutinović, studenti Tehnološko-metalurškog fakulteta.
Kako spojiti studiranje i preduzetničke veštine | Tehnogram

O emisiji „Tehnogram“

Tehnogram“ je emisija portala i radija Sputnjik koju vodi Marko Nikolić. Teme se tiču novih tehnologija, inovacija u različitim oblastima i uspešnih biznis modela. Emituje se svakog drugog utorka u 21.00.
 - Sputnik Srbija
▶️ Autorske emisije, ekskluzivne intervjue i analize gorućih pitanja u produkciji Sputnjika pratite u rubrici „Podkast“
28 April, 19:00
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala