- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Teodora i Sara objasnile kako se demonstrira sila: „Zgazile smo ih, nije bilo straha“

© Foto : FIVBSrpske odbojkašice
Srpske odbojkašice - Sputnik Srbija, 1920, 16.10.2022
Pratite nas
Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije osvojila je novo zlato na Svetskom prvenstvu, a pune samopouzdanja posle osvajanja krune Teodora Pušić i Sara Lozo istakle su da su „zgazile protivnice“.
Izabranice selektora Danijelea Santarelija slavile su sa 3:0 u finalu i drugi put u istoriji postale vladarke planete, a Pušićeva je izabrana u idealni tim turnira uz Bojanu Drču i Tijanu Bošković, koja je i MVP turnira.
„Dva puta smo igrali i dva puta izgubili ove godine, ali sada kada je bilo najvažnije smo pobedili, u finalu i to na kakav način, kao što su one dobile Italiju u polufinalu, tako smo mi njih večeras zgazili. To je taj izraz, još ubedljivije, devojke su igrale fenomenalno, svako je doprineo, preponosna sam na ove devojke, ostvarili smo i ponovili uspeh iz 2018.godine“, rekla je za RTS Teodora Pušić.
Uzbuđenje nije mogla da obuzda pogotovo Sara Lozo kojoj je zlato sa Svetskog prvenstva prva medalja sa velikih takmičenja sa reprezentacijom.
„Ja sam prepuna utisaka, nisam svesna da smo napravili ovakav uspeh i da je ovo prvo moje veliko takmičenje i da sam započela sa zlatnom medaljom. Imali smo odličnu pripremu, svaki detalj smo fantastično odradile, Brazil je poveo u oba seta, ali smo uspeli da prelomimo u našu korist, u trećem setu je presudila veća želja i motiv, nismo htele da im damo ovu šansu, pohvale za našu Tijanu Bošković koju nisu mogle da zaustave. Ne, nije bilo straha, nismo ni gledale u rezultat, išle smo poen po poen i dobile smo svaki set“, rekla je Sara Lozo.
Srpske odbojkašice biće dočekane ispred Skupštine grada u 20 časova.
Srpske odbojkašice - Sputnik Srbija, 1920, 16.10.2022
SPORT
Srpkinje su podelile devet „krompira“ na putu ka odbrani svetskog trona
Odbojkašice Srbije - Sputnik Srbija, 1920, 15.10.2022
SPORT
Suze, osmesi, novo svetsko zlato i – himna za srpske heroine /video/
Doček Novaka Đokovića ispred Skupštine - Sputnik Srbija, 1920, 15.10.2022
SPORT
Balkon za kraljice: Zakazan doček zlatnih odbojkašica ispred Skupštine grada
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala