- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Pobeda Rusije u Ukrajini – poraz NATO-a | Od četvrtka do četvrtka

© Sputnik / Alekseй Kudenko / Uđi u bazu fotografijaRuski vojnik u Ukrajini
Ruski vojnik u Ukrajini - Sputnik Srbija, 1920, 13.10.2022
Pratite nas
Nakon napada na Krimski most, Vladimir Putin je naredio žestok odgovor. Dok predsednici Turske i Ujedinjenih Arapskih Emirata pokušavaju da budu mirovni posrednici, Džozef Bajden odbija pregovore. Ruski zvaničnici saglasni da međunarodna situacija ne može da bude gora i zbog izjave šefa NATO-a da će pobeda Rusije u Ukrajini biti poraz Alijanse.
O ovim temama u emisiji „Od četvrtka do četvrtka“ govori profesor Pravnog fakulteta u Novom Sadu Branislav Ristivojević.
Na koji način i kada vidi rešenje ukrajinske krize, da li ključnu ulogu u novom multipolarnom svetu počinje da igra Azija?
Šta je generalni sekretar NATO-a Jens Stoltenberg želeo da poruči izjavom da će pobeda Rusije u konfliktu u Ukrajini biti poraz Alijanse?
Ko stoji iza odluke o ponovnom brojanju glasova za predsednika Republike Srpske i da li ta situacija otvara priču za destabilizaciju i regiona?
Zašto je smenjen sa funkcije dekana Pravnog fakulteta u Novom Sadu i iz kog razloga sada pokušavaju da ga udalje i sa mesta profesora?
Pobeda Rusije u Ukrajini – poraz NATO-a? I Od četvrtka do četvrtka

O emisiji „Od četvrtka do četvrtka“

Emisija „Od četvrtka do četvrtka“ analizira najaktuelnije teme koje su obeležile prethodnih sedam dana. Vodi je Nataša Milosavljević.
Gosti su politikolozi, sociolozi, vojni stručnjaci, diplomate, novinari, dobri poznavaoci aktuelnih političkih prilika. Emituje se svakog četvrtka od 21.00.
 - Sputnik Srbija
▶️ Autorske emisije, ekskluzivne intervjue i analize gorućih pitanja u produkciji Sputnjika pratite u rubrici „Podkast“
12 Maj, 19:00
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala