- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Stara dama pala u domu Zvezdinog dželata – Siti ostao na nuli u Kopenhagenu!

© AP Photo / Ariel SchalitDušan Vlahović
Dušan Vlahović - Sputnik Srbija, 1920, 11.10.2022
Pratite nas
Šokantni rezultati u uvodnim mečevima novog kola Lige šampiona, Juventus je doživeo iznenađujući poraz od Makabija iz Haife u gostima sa 2:0, dok je Mančester siti odigrao nerešeno u Kopenhagenu, bez golova.
Juventusu nije pomogao ni srpski tandem, Dušan Vlahović je odigrao celu utakmicu, ali nije imao mnogo šansi za gol jer je ekipa nastupila katastrofalno.
Sa druge strane, Filip Kostić je zaigrao u drugom poluvremenu, međutim već tada su kola otišla nizbrdo za tim uzdrmanog trenera Maksa Alegrija.
Apsolutni heroj Makabija, tima koji je do Lige šampiona stigao eliminacijom Crvene zvezde je Omer Acili, strelac dva gola.
Novim porazom Juventus je sebi dodatno umanjio šanse za plasman u dalji tok takmičenja jer posle četiri utakmice ima svega tri poena, dok su na prvim pozicijama PSŽ i Benfika sa po sedam.
Mučio se Juventus, ali se namučio i Mančester siti, bez svog prvog napadača Erlinga Holanda ekipa menadžera Pepa Gvardiole nije uspela da postigne ni pogodak na gostovanju Kopenhagenu.
Ipak, uzbuđenja je bilo, najpre je u 11. minutu poništen gol Rodrija zbog igranja rukom, u 25. je Rijad Mahrez promašio penal, a pet minuta kasnije Serhio Gomes je ostavio ekipu na cedilu pošto je zaradio crveni karton.
Rijad Mahrez - Sputnik Srbija, 1920, 11.10.2022
SPORT
Tri etape fudbalskog ludila – za pola sata! /video/
Kopenhagen je na domaćem terenu uspeo da odoli silnim napadima Sitija i sačuva nerešenih 0:0, za drugi bod u Ligi šampiona.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala