- Sputnik Srbija, 1920
REGION
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz zemalja u regionu

Odbor za bezbjednost podržao inicijativu za saslušanje Abazovića i više ministara

© Tanjug / MILOS MILIVOJEVICDritan Abazović
Dritan Abazović - Sputnik Srbija, 1920, 07.10.2022
Pratite nas
Odbor za bezbjednost i odbranu Skupštine Crne Gore jednoglasno je danas podržao inicijativu o kontrolnom saslušanju predsjednika Vlade Dritana Abazovića, ministra odbrane Raška Konjevića, ministara spoljnih i unutrašnjih poslova Ranka Krivokapića i Filipa Adžića.
Podržano je i saslušanje direktora Uprave policije Zorana Brđanina, v.d. direktora ANB-a Sava Kentere, v.d. vrhovnog državnog tužioca Maje Jovanović i glavnog specijalnog tužioca Vladimira Novovića povodom aktuelnih dešavanja u bezbjednosnom sektoru sa posebnim osvrtom na pitanje o eventualnom švercu cigareta.
Saslušanje će biti obavljeno naredne srijede u 10 sati u Plavoj sali parlamenta.
Predsjednik Odbora za bezbjednost i odbranu Milan Knežević je na današnjoj sjednici tog tijela rekao je da po onom što je čuo na sjednici za Savjeta za nacionalnu bezbjednost, prije neki dan, Crna Gora daleko od smirivanja tenzija.
“I da je ova Vlada u ostavci doživjela fijasko i da što prije treba tražiti rješenje kako bi se izašlo iz institucionalnog haosa. Ako je tačno pola onog ono što smo čuli, biće mrtvih i u Vladi, jer su obrazloženja i stavovi čelnih ljudi suprotstavljeni do isključivosti i optužbe o tome ko je pripadnik kojeg klana i optužbe ko se bavi švercom cigareta, a ko kokaina, po meni predstavljaju najveću opasnost za državu i mislim da ćemo zaboraviti i na Ruse i na Srbe pri ovom organizovanom institucionalnom švercu“, kazao je Knežević.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala