- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Piksijev „put oko sveta“ – i briga za Mitrovića /foto/

© Foto : FSSDragan Stojković Piksi pred utakmicu sa Portugalijom
Dragan Stojković Piksi pred utakmicu sa Portugalijom - Sputnik Srbija, 1920, 07.10.2022
Pratite nas
Dragan Stojković Piksi, selektor fudbalera Srbije, nastavio je sa praksom obilaska srpskih fudbalera i nova stanica na njegovom proputovanju bio je London, gde se susreo sa golgeterom Aleksandrom Mitrovićem.
Piksi je ranije boravio u Italiji, gde je razgovarao sa Sergejem Milinkovićem Savićem i ostalim Orlovima koji igraju u toj državi, a sada je na red došao London, gde mu je domaćin bio Mitrović.
„Posle uspeha u Ligi nacija, plasmana u elitni rang ovog takmičenja, apsolutna koncentracija i briga selektora „A” tima Srbije Dragana Stojkovića usmerena je ka pripremama za Svetsko prvenstvo u Kataru. U skladu sa tim selektor je otputovao u London, kako bi se na licu mesta video sa najboljim strelcem u istoriji državnog tima, reprezentativcem Aleksandrom Mitrovićem, i saznao nešto više o stepenu povrede“, navodi FSS.
Kako se ističe, tokom večere je bilo mnoštvo tema za razgovor, među kojima su se izdvojile one koje se odnose na plan i program priprema za predstojeće Svetsko prvenstvo.
„Selektor Srbije je na kraju druženja poželeo Mitroviću da što pre sanira povredu i da nastavi sa odličnim igrama za Fulam“, saopšteno je iz FSS.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala