- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Zapad je sad na sve spreman – protiv Rusa i Srba | Od četvrtka do četvrtka

© AFP 2023 / TOBIAS SCHWARZ Zastave Nemačke, SAD i EU
Zastave Nemačke, SAD i EU - Sputnik Srbija, 1920, 06.10.2022
Pratite nas
Putin potpisao zakon o ujedinjenju nove četiri oblasti s Ruskom Federacijom i naredio da se Zaporoška nuklearka stavi pod kontrolu Rusije. Istovremeno, Zelenski potpisao dekret kojim se isključuju bilo kakvi pregovori s šefom ruske države. Članice OPEK-a plus rešile su da smanje proizvodnju nafte. Opozicija u Republici Srpskoj preti protestima.
O ovim temama u emisiji „Od četvrtka do četvrtka“ govori politikolog Aleksandar Pavić.
Pitamo ga kako vidi rasplet ukrajinske krize i zašto članice NATO-a ne žele Ukrajinu u svojim redovima? Kakva je geopolitička uloga Ilona Maska? Kako su članice OPEK-a plus jednim potezom precrtale sve napore Evropljana da sebi smanje cenu energenata? Da li se u Pragu na samitu Evropske političke zajednice očekuju pritisci na Srbiju da uvede sankcije Rusiji? Može li opozicija u Republici Srpskoj da ugrozi stabilnost Balkana?
Zapad je sad na sve spreman - protiv Rusa i Srba | Od četvrtka do četvrtka

O emisiji „Od četvrtka do četvrtka“

Emisija „Od četvrtka do četvrtka“ analizira najaktuelnije teme koje su obeležile prethodnih sedam dana. Vodi je Nataša Milosavljević.
Gosti su politikolozi, sociolozi, vojni stručnjaci, diplomate, novinari, dobri poznavaoci aktuelnih političkih prilika. Emituje se svakog četvrtka od 21.00.
 - Sputnik Srbija
▶️ Autorske emisije, ekskluzivne intervjue i analize gorućih pitanja u produkciji Sputnjika pratite u rubrici „Podkast“
28 April, 19:00
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala