Zastava Srbije - Sputnik Srbija, 1920
SRBIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Srbije

Otkriven kamp sa 200 migranata kraj Tise: Zaplenjeni pištolji, automatska puška, noževi /video, foto/

© Tanjug / OMK MUP REPUBLIKE SRBIJEMigrantski kamp na obali Tise u Ruskom Krsturu
Migrantski kamp na obali Tise u Ruskom Krsturu - Sputnik Srbija, 1920, 05.10.2022
Pratite nas
Oko 200 nelegalnih migranata nađeno je na obali reke Tise u specijalnoj policijskog akciji sprovedenoj u mestu Srpski Krstur u opštini Novi Kneževac. Pripadnici Žandarmerije i operativne udarne grupe zaplenili su i oružje i određenu količinu novca.
Migranti su otkriveni u improvizovanom kampu na obali reke Tise, policija je zaplenila tri pištolja, jednu automatsku pušku, noževe i mačete.
„Jedan broj migranata je uz pratnju policije prevezen u prihvatni centar za migrante, a jedan broj je sproveden kod nadležnog tužilaštva na dalje postupanje“, rekao je ministar policije Aleksandar Vulin.
On je dodao da „Srbija nije i nikad neće biti prostor gde će se okupljati i boraviti kriminalci i ološ koji trguje ljudima i zarađuje na njihovoj muci i patnji“.
„Svaka krijumčarska banda će biti otkrivena i razbijena, a njeni pripadnici biće kažnjeni u skladu sa zakonom Srbije. Naša država nije izazvala i nikako nije odgovorna za migrantsku krizu i neće biti parking za migrante, a posebno neće biti prostor za skupljanje ološa i bandita“, naveo je Vulin, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić - Sputnik Srbija, 1920, 03.10.2022
EKONOMIJA
Vučić: Situacija je grozna, a biće još gora
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala