- Sputnik Srbija, 1920
REGION
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz zemalja u regionu

Neosnovane optužbe na račun Gorice i Igora Dodika, cilj urušavanje odnosa Dodika i Vučića

© Sputnik / Lola Đorđević Aleksandar Vučić i Milorad Dodik
 Aleksandar Vučić i Milorad Dodik - Sputnik Srbija, 1920, 05.10.2022
Pratite nas
Povodom spekulacija u pojedinim srpskim medijima Igor Dodik, sin srpskog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika, demantovao je optužbe da stoji iza napada na predsednika Srbije Aleksandra Vučića posredstvom portala "Banjaluka.net".
"Niti stojim iza vlasništva niti iza uređivačke politike ovog portala, a pogotovo ne iza pomenutog teksta (koji je objavio portal 'Banjaluka.net')", naveo je Igor Dodik na Tviter nalogu, dodajući da mediju koji je objavio da je Milorad Dodik "preko portala svog sina napao predsednika Srbije" želi profesionalniji pristup u budućnosti.
I Gorica Dodik, ćerka Milorada Dodika, demantovala je medijske tvrdnje da iza napada na Vučića stoji Igor Dodik, naglasivši da predsednika Srbije niko ne napada i da "Banjaluka.net" nije vlasništvo njenog brata.
Oni su kategorično odbacili sve insinuacije i medijske spekulacije da su na bilo koji način i pokušali da napadnu predsednika Srbije.
"S obzirom na to da nas pojedini mediji dovode u vezu sa navodnim napadima na predsednika Srbije i vlasništvom sa nekim portalima, sa gnušanjem odbacujemo takve spekulacije. Nijedno od nas nema nikakve veze sa tim. Naša želja je da odnosi Republike Srpske i Republike Srbije budu još bolji i da se iz dana u dan sve više razvijaju na zadovoljstvo naroda sa obe strane Drine", rekli su Igor i Gorica Dodik za Srnu.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala