- Sputnik Srbija, 1920
REGION
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz zemalja u regionu

Tegeltija: Neće biti dozvoljeni nikakvi Majdani u Srpskoj

© Sputnik / Branko MaksimovićBanjaluka
Banjaluka - Sputnik Srbija, 1920, 04.10.2022
Pratite nas
Savetnik srpskog člana Predsedništva Bosne i Hercegovine Milan Tegeltija poručio je danas opoziciji da u Republici Srpskoj „neće biti dozvoljeni nikakvi Majdani, narandžaste revolucije i prekrajanje narodne volje na ulici“ koje želi da sprovede, kako je ocenio, šačica stranih plaćenika.
„Narod je svoje rekao! Čak vas ni ljudi koji su glasali za Trivićevu u tome ne podržavaju“, napisao je Tegeltija na Tviteru.
Opozocione PDP i SDAS koje tvrde da su izbori održani u nedelju pokradeni za 80.000 do 100.000 glasova, najavile su da će zahtevati ponovno brojanje glasova na pojedinim biračkim mestima i pozvale građane na protest u četvrtak u Banjaluci.
Kandidat PDP i SDS za predsednika Republike Srpske Jelena Trivić je rekla da neće odustati i da će istrajati na poštovanju volje naroda, koji je, kako kaže, pokraden.
Prema najnovijim preliminarnim podacima CIK BiH o izbornim rezultatima ostvarenim na Opštim izborima u BiH za Predsednika Republike Srpske, lider SNSD Milorad Dodik je i dalje u vođstvu u odnosu protivkandidatkinju Jelenu Trivić, sa podrškom od 48,28 procenta u odnosu na 43,39 odsto glasova.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala