- Sputnik Srbija, 1920
EKONOMIJA
Sputnjik Ekonomija prati najnovije vesti, analize i izveštaje iz Rusije, regiona i sveta.

„Lidl Srbija“ iz predostrožnosti iz prodaje povukao „tastino napolitanke“

CC0 / Pixabay / Napolitanke
Napolitanke - Sputnik Srbija, 1920, 04.10.2022
Pratite nas
„Lidl Srbija“ je iz predostrožnosti iz prodaje povukao nekoliko proizvoda proizvođača „Pak Rampart“ iz Visokog iz Bosne i Hercegovine.
Reč je o tastino napolitankama sa ukusom kakaa-vafel proizvod sa 72% kakao punjenja, 800 g, zatim tastino napolitankama sa ukusom lešnika-vafel proizvod sa 72% punjenja sa ukusom lešnika, 800g, tastino vafel sa kakao punjenjem-vafel proizvod sa 80% kakao punjenja, 200g.
Takođe, i vafel sa punjenjem ukusa lešnika-vafel proizvod sa 80% punjenja sa ukusom lešnika, 200g i tastino vafel sa kakao prelivom-vafel proizvod sa 57% kakao punjenja, preliven sa 20% kakao preliva, 200g.
Kako navode iz „Lidla“, ovi proizvodi se povlače zbog mogućnosti prisustva bakterije Salmonella Typhimurium, s obzirom da je redovnom kontrolom u Hrvatskoj, utvrđeno njeno prisustvo u dve proizvodne partije.
Uzorci proizvoda sa polica u Srbiji poslati su radi detaljne provere lokalnim laboratorijama, o čemu su obaveštene nadležne institucije, kažu u „Lidlu“ i pozivaju potrošače da ako imaju neki od ovih proizvoda, da ih ne konzumiraju nego da ih vrate u bilo koju „Lidlovu“ prodavnicu, a novac će im biti vraćen uz račun, ali i bez njega, preneo je Tanjug.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala