- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Medvedev preslišao Španca za manje od sat i po

© AP Photo / Wilfredo LeeDanil Medvedev
Danil Medvedev - Sputnik Srbija, 1920, 04.10.2022
Pratite nas
Četvrti teniser sveta Danil Medvedev uspešno je preskočio prvu prepreku na ATP turniru u Astani. Rus je bio bolji od Španca Alberta Ramosa-Vinjolasa u dva seta, 6:3, 6:1 i prošao u osminu finala za tačno sat i 20 minuta igre.
Od starta je Medvedev dominirao, a već u prvom gemu napravio je i brejk koji je kasnije košta Vinolasa prvog seta. Pokušavao je Španac da uzvrati, ali je Rus bio sjajan na svoj servis i još jednim brejkom u poslednjem gemu (6:3) poveo u setovima.
U drugom setu Danil je imao prelak posao. Španac je preživeo napad i spasio dve brejk loptice za izjednačenje u drugom gemu, ali nije uspeo isto da ponovi u četvrtom kada je Medvedev napravio novi brejk i krenuo ka konačnom ubedljivom trijumfu od 6:1.
Medvedev će sada imati dan odmora, a u četvrtak u osmini finala protivnik bi trebalo da mu bude bolji iz duela Hesler - Rusuvuori koji se igra u sredu.
Podsetimo, na turniru u Astani učestvuje i naš Novak Đoković koji u sredu od 14.30 časova igra sa Argentincem Kristijanom Garinom.
Karlos Alkaras - Sputnik Srbija, 1920, 04.10.2022
SPORT
Veliko iznenađenje u Astani, Alkaras izgubio od 66. na svetu!
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala