- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

„Šokirani smo!“ – Makedonci ljuti, najavljuju „mobilizaciju“ za Partizan

© Foto : ABA liga / Dragana StjepanovićMZT Skoplje
MZT Skoplje - Sputnik Srbija, 1920, 03.10.2022
Pratite nas
Makedonski predstavnik u regionalnoj ABA ligi MZT iz Skoplja je negodovao zbog promene termina odigravanja utakmice protiv Partizana, umesto u ponedeljak od 21.00, meč je zakazan za 16.00.
Skopska ekipa negoduje i traži objašnjenje situacije, navodeći da se promena dogodila neočekivano i bez ikakve najave.
„Šokirala nas je i informacija koju smo dobili iz kancelarije Lige o promeni rasporeda, bez konkretnog i valjanog obrazloženja, prebacivanjem lopti na televiziju Arena sport, koja se, dosad, nije oglasila sa zvaničnim stavom o situaciji. Predlozi za regionalno takmičenje su jasni, a to je da liga i Arena sport imaju ekskluzivno pravo da određuju termine, dok domaći tim ne može da utiče na to“, navodi se u saopštenju makedonskog kluba.
Istovremeno, upućen je poziv navijačima.
„Ujedno, želimo da znate da uprkos svim naporima, pritiscima, korišćenju linkova i veza, naš klub je uradio sve da se vrati na originalni zakazani datum, ali to nije uspeo. Iskreno se izvinjavamo, ali postoje poslovi koji jednostavno nismo dovoljno moćni da promenimo, za razliku od nekih drugih.. Zato želimo da apelujemo na sve koji imaju plavo - belu krv u žilama, ali i na one koji gaje simpatije za MZT Skoplje i vole košarku, zbog nepravde koja je učinjena, sa dodatnim motivom da se nađu na tribinama u hali 'Jane Sandanski'. Ovo je idealna šansa i u vanrednoj situaciji da pokažemo jedinstvo i dokažemo da je Aerodrom naselje koje i pored svih problema i nepravdi uvek stoji iza svojih najmilijih u plavo-beloj opremi“, kažu iz MZT Skoplje.
Pehar ABA lige - Sputnik Srbija, 1920, 30.09.2022
SPORT
Ko će osvojiti ABA ligu?
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala