- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Parni valjak „trokirao“ pa stotkom „pregazio“ Cibonu u Zagrebu!

© Foto : ABA liga / Cibona / Marin SušićKošarkaši Partizana
Košarkaši Partizana - Sputnik Srbija, 1920, 02.10.2022
Pratite nas
Košarkaši Partizana uspešno su startovali novu sezonu u ABA ligi, u regionalnom klasiku protiv Cibone u Zagrebu slavili su rezultatom 105:81.
Crno-beli nisu najbolje ušli u utakmicu, bilo je mnogo problema zbog kojih je trener Željko Obradović morao da reaguje u svom stilu, ali je sjajna druga četvrtina praktično rešila pitanje pobednika.
Najbolji u ekipi Partizana bili su Kevin Panter, Uroš Trifunović i Tristan Vukčević sa po 14 poena, sjajan je bio Janis Papapetru sa 11 poena i odličnom odbranom, a po deset su upisali Dante Egzum, Matijas Lesor i Danilo Anđušić.
Beogradska ekipa nije imala ritam na startu, domaći su imali pravi plan, napadali su obruč i prodorima primoravali rivala da pravi faulove što je za rezultat dalo veliki broj slobodnih bacanja.
Nastavak je doneo drugačiju sliku, Partizan je drugu deonicu rešio u svoju korist sa 33:15, preokrenuo rezultat i na poluvreme otišao sa viškom od 17 poena.
Trener Obradović je veliku razliku iskoristio da pruži priliku svim igračima iz ekipe, ali i da odmori nosioce jer već sledeće nedelje počinje takmičenje u Evroligi.
Šta je o učešću Partizana u Evroligi govorio predsednik Ostoja Mijailović pogledajte u emisiji Miljanov korner.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala