- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Đoković ne odustaje od svojih ciljeva: Nadam se da ću uspeti

© AP Photo / Kirsty WigglesworthNovak Đoković i Nik Kirjos
Novak Đoković i Nik Kirjos - Sputnik Srbija, 1920, 01.10.2022
Pratite nas
Novak Đoković stigao je do polufinala turnira u Tel Avivu, a naredni turnir biće mu u Astani. Kako nije mnogo igrao ove sezone zbog toga što je nevakcinisan, tako je izgubio veliki broj bodova i upitno je da li će se naći na završnom Mastersu. Ipak, Đoković je pozitivan i ne odustaje od toga da se nađe u Torinu.
„Pominjao sam i ranije šta su mi važna stvari, četiri Grend slema, nastupi za Srbiju i turniri Serije ATP 1.000. Naravno, tu je i ATP Tur finale. Okončana je Grend slem sezona, ali tu je Torino za koji se još nisam kvalifikovao. Nadam se da ću uspeti. Ima mnogo turnira u teniskom svetu, svake nedelje nekoliko raznih kategorija. Istovremeno ja sam u toj fazi karijere da mogu da biram gde ću igrati, tako da je to slučaj sada češće nego ranije“, istakao je srpski as.
Osvrnuo se Đoković na činjenicu da je ove godine uzeo učešče na turnirima u Tel Avivu i Astani, što u prošlosti nije bio slučaj.
„Igram turnire koji obično nisu u mom kalendaru. Dakle, moj raspored nije kao u prethodnih 20 godina, fleksibilniji je, zato sam u Izraelu, onda idem u Kazahstan i videću šta ću i kako ću posle. U rasporedu su mi Bersi i Torino, ali sve zavisi od toga kako se osećam, od reakcije tela posle igranja ove i naredne nedelje. Tada ću sesti za sto sa svojim timom i napraviti plan zaostatak sezone“, istakao je Đoković koji će u polufinalu turnira u Tel Avivu igrati protiv Rusa Romana Safiulina, a taj meč moći ćete da pratite uživo uz Sputnjik sport.
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 01.10.2022
SPORT
Paklen žreb za Novaka u Astani
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 01.10.2022
SPORT
Izraelac „razbio Novakov um“ i ostavio ga bez teksta: „Šta radiš, čoveče?!“ /video/
Novak Đoković rasplakao dečake - Sputnik Srbija, 1920, 30.09.2022
SPORT
Novak rasplakao dečake /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala