- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Novak već misli na Rusa: Igra dobro, a i ja nisam loš

© AP Photo / Ariel SchalitNovak Đoković
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 30.09.2022
Pratite nas
Najbolji srpski teniser Novak Đoković eliminisao je posle blizu dva časa igre Kanađanina Vaseka Pospišila sa ATP turnira u Tel Avivu (7:6, 6:3).
Rival u polufinalu nekada najboljem teniseru sveta biće Rus Roman Safiulin, 104. teniser sveta koji je stigao do jednog od najvećih uspeha u karijeri.
„Biće to naš prvi meč. Gledao sam ga, igrao je bez greške. Igra jako dobro, to je ruska škola tenisa, blizu linija, agresivno kao Safin, Kafeljnikov, Medvedev, dobar servis i igra sa linije. Imao je neke sjajne rezultate, nema mnogo da izgubi. Igra odlično, ja ne igram tako loše, pa neka pobedi bolji“, istakao je Đoković.
Novak je zadovoljan kako je odgirao protiv Pospišila.
„Kakva velika borba, kakav meč, sjajna atmosfera. Vasek je jedan od najboljih igrača na turu godinama nije lako igrati protiv takvih igrača, ali obojica smo želeli da dobijemo meč. Čestitam mu na borbi i nadam se da nema problem sa povredom. Dao je sve od sebe. Sjajno je videti ga opet, imao je povrede. Ako nastavi da igra ovako imaće veći ranking nego što je sada“, poručio je Novak.
Novak Đoković i Vasek Pospišil - Sputnik Srbija, 1920, 30.09.2022
SPORT
Đoković izbacio prijatelja i zakazao polufinale s Rusom
Đoković kaže da je prvi set s Kanađaninom odlučila jedna lopta.
„Mogao je da uzme set svakako u taj-brejku. Promašio je onaj forhend, imao sam sreću. Odlučile su jedna ili dve lopte. Drago mi je što sam prošao ovako težak izazov.“
Novak je imao podršku u Tel Avivu na nekoliko jezika.
„Čuo sam, čuo sam. Tri-četiri različita jezika sam čuo, to je sjajna stvar za ovu državu i grad. Mnogo ljudi dolazi ovde. Tenis je globalni sport, srećni smo što nas prati toliko ljudi. Hvala svima“, zaključio je Đoković.
Novak Đoković i Nik Kirjos - Sputnik Srbija, 1920, 30.09.2022
SPORT
Spektakl u najavi – igraće Novak, Kirjos, Saša i Jelena!
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala