- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Danilova treća crno-bela sreća – i „obećanje“ za Sputnjik: Trojke će biti još bolje!

© Sputnik / Lola ĐorđevićDanilo Anđušić
Danilo Anđušić - Sputnik Srbija, 1920, 30.09.2022
Pratite nas
Partizan je ovog leta spakovao relativno novi tim, a u ekipi se pojavilo i jedno novo-staro ime u vidu Danila Anđušića. Crno-beli snajper po treći put je u Partizanu posle putešestvija po Evropi. Sada u razgovoru za Sputnjik analizira šta je zatekao i najavljuje novu sezonu.
Novi je Partizan, a Danilo je značajno iskusniji. Dobio je mnogo novih dimenzija u igri u odnosu na prva dva mandata u crno-belom.
Sve je novo, samo je Anđušić „stari“.

„Ne osećam se staro, a-ha-ha. Osećam se drugačije, iskusniji sam. Dosta sezona je iza mene. Napredovao sam i verujem da ću još doprineti. Trojke će ostati iste, ma nadam se daće biti i bolje nego u prvom mandatu“, rekao je Anđušić za Sputnjik.

Igrao je Danilo za Partizan u sezoni 2011/2012, nosio je dres i 2015. godine, ali ovoga puta je stigao u neki novi klub. Drugačiji po organizaciji.
„Osećam se odlično. Svoj sam na svome, vratio sam se kući posle toliko vremena, ali opet je sve drugačije. Po onome što vidim, Partizan se podigao ne neki drugi nivo, što mi je jako drago da vidim. Drago mi je da klub ide u tom smeru i da će ostati na nivou Evrolige dugi niz godina“, optimista je Anđušić.
Ovoga puta duvaju neki drugi vetrovi u klubu, stigao je i Željko Obradović, igraće crno-beli u Areni.
„Baš to. Sama organizacija kluba je na boljem nivou, hala, Arena, naše svlačionice, mnogo je drugačije. Sve je na dosta boljem nivou“, konstatuje Anđušić.
Ovog leta vladala je prava pomama za kartama, očekuje se da Partizan na povratku u Evroligu ima veliku podršku sa tribina.
„Mnogo je vremena prošlo otkako je Partizan igrao Evroligu. Drago mi je da vidim pomamu ljudi za kartama. Imaćemo igrača više u odnosu na druge ekipe“, konstatovao je zadovoljno Anđušić u razgovoru za Sputnjik.
Partizan će sezonu u ABA ligi otvoriti u 17 časova na gostovanju Ciboni, a u Evroligi crno-beli će na startu igrati protiv Albe u Berlinu 7. oktobra.
Odmor je završen, videćemo kako će izgledati novi tim Partizana na startu nove sezone sa poznatim likom u vidu Danila Anđušića.
Da li će biti njegova treća sreća u crno-belom?
Anketa
Ko će osvojiti ABA ligu?
Rade Zagorac - Sputnik Srbija, 1920, 24.09.2022
SPORT
Posle Partizana Srbin odabrao Rusiju
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala