Zastava Srbije - Sputnik Srbija, 1920
SRBIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Srbije

Bilčik stigao u Beograd, sastao se sa predstavnicima SNS i SPS, sutra sa Vučićem

© Sputnik / Lola ĐorđevićVladimir Bilčik
Vladimir Bilčik - Sputnik Srbija, 1920, 29.09.2022
Pratite nas
Izvestilac Evropskog parlamenta za Srbiju Vladimir Bilčik stigao je u dvodnevnu radnu posetu Beogradu.
Bilčik će danas zajedno s Matjažom Nemecom, članom Delegacije Odbora EP za stabilizaciju i pridruživanje EU-Srbija, započeti dvodnevnu radnu posetu Beogradu, objavljeno je na Tviter nalogu Grupe EP za podršku demokratiji i koordinaciju izbora.
Izvestilac Evropskog parlamenta za Srbiju sastao se danas popodne u Skupštini Srbije sa predstavnicima poslaničkih grupa SNS, a potom i SPS, objavio je Tanjug.
Ispred SNS na sastanku sa Bilčikom su bili potpredsednica Narodne Skupštine Sandra Božić, šef poslaničke grupe SNS Milenko Jovanov i zamenica šefa poslaničke grupe Marina Raguš.
U delegaciji socijalista, koji su se sastali sa izvestiocem EP za Srbiju, bili su predsednik SPS Ivica Dačić, kao i zamenik šefa poslaničke grupe Đorđe Milićević.
Bilčik će se sutra sastati sa predsednikom Aleksandrom Vučićem, potvrđeno je Tanjugu u Predsedništvu Srbije. On će održati i sastanke sa predstavnicima drugih poslaničkih grupa u Skupštini Srbije.
Ova radna poseta se organizuje u okviru dijaloga Evropskog parlamenta sa Narodnom skupštinom, a cilj posete je razgovor o izgledima za saradnju sa Skupštinom u novom sazivu, navela je Grupa EP za podršku demokratiji i koordinaciju izbora.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala