- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

„Mučim se već danima“ – Novak potvrdio loše vesti

© AP Photo / Kin CheungNovak Đoković
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 25.09.2022
Pratite nas
Srpski teniser Novak Đoković otkrio je da ima probleme sa povredom zgloba desne ruke i istakao da je ona uticala na njegovu igru u susretu sa mladim Kanađaninom Feliksom Ože-Alijasimom.
Đoković je poražen na Lejver kupu, a već tokom prvog seta bilo je jasno da se povremeno drži za zglob desne ruke zbog bolova koje je trpeo.
„Mučim se sa desnim zglobom poslednjih četiri, pet dana. Držao sam to pod kontrolom. Dva meča su verovatno uticala. Danas nije bilo lako. Nisam mogao da serviram brzo i precizno koliko sam želeo. Delom je i do toga što nisam skoro tri meseca igrao, a ovde su lopte velike i spore“, istakao je Đoković.
Za povredu krivi pauzu koju je imao još od finala Vimbldona 10. jula.
„Mora da se koristi mnogo zglob, možda me je i zato malo bolelo, ali je delom i do dva meča koja sam igrao juče. Možda se osetio i nedostatak mečeva. Nadam se da će se srediti do mog prvog meča u Izraelu. Nije isti zglob sa kojim sam imao problem pre nekoliko godina, tokom Olimpijskih igara u Riju“, podsetio je Đoković.
Novak je govorio i o nastavku sezone, a naredni turnir biće mu Tel Aviv naredne nedelje. U prvom kolu je slobodan, dok će u drugom igrati sa boljim iz duela Tijago Monteiro - Pablo Anduhar.
„Cilj mi je da se plasiram u Torino. Sada sam 15-16. Na „rejs“ listi, a moram da budem u 20 kako bih se kao Grend slem šampion plasirao tamo. Slede mi Tel Aviv i Astana, posle toga ću igrati u Bersiju i nadam se u Torinu. Naravno, možda se nešto i promeni“, zaključio je Đoković.
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 25.09.2022
SPORT
Loše vesti iz Londona – Đoković povređen
Lejver kup - Sputnik Srbija, 1920, 25.09.2022
SPORT
Svet ostvario istorijsku pobedu nad Evropom
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala