- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

„Velika trojka i jedan klovn“

© AP Photo / Mark J. TerrillEndi Mari
Endi Mari - Sputnik Srbija, 1920, 22.09.2022
Pratite nas
Britanski teniser Endi Mari na duhovit način izuzeo se iz velike četvorke svetskog tenisa u koju ga svrstavaju zajedno sa Švajcarcem Rodžerom Federerom, Špancem Rafaelom Nadalom i najboljim srpskim teniserom Novakom Đokovićem.
Pomenuti velikani tenisa okupili su se večeras u O2 areni, gde će sutra početi Lejver kup koji će poslužiti kao oproštaj Rodžera Federera od profesionalnog tenisa, a Mari je objavom na društvenim mrežama rekao šta misli o grupi koja se u Londonu sastaje poslednji put.

„Velika trojka i jedan klovn. Ovakvi treninzi se ne viđaju često. Apsolutna je privilegija deliti teren sa ovom trojicom momaka poslednji put", napisao je Mari na društvenim mrežama.

Iako je osvojio svega tri grend slema i po tom parametru nije ni blizu Nadala (22), Đokovića (21) i Federera (20), Mari je igrao čak 11 grend slem finala. Pet puta poražen je od Đokovića i tri puta od Federera.
Švajcarac Rodžer Federer staviće sutra uveče tačku na profesionalnu karijeru u paru sa Rafaelom Nadalom, a rivali će im biti Amerikanci Džek Sok i Frensis Tijafo.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala