- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Početak ili pokušaj sprečavanja nuklearnog rata | Od četvrtka do četvrtka

© Sputnik / Sergeй Guneev / Uđi u bazu fotografijaRuski predsednik Vladimir Putin na samitu ŠOS u Samarkandu
Ruski predsednik Vladimir Putin na samitu ŠOS u Samarkandu - Sputnik Srbija, 1920, 22.09.2022
Pratite nas
Istorijska tradicija i sudbina ruskog naroda jeste da zaustavi sve one koji teže da zagospodare svetom rekao je Vladimir Putin i objavio delimičnu mobilizaciju. Uoči obraćanja Putin se sastao sa Miloradom Dodikom dok se Aleksandar Vučić obratio sa Generalne skupštine UN.
O svim ovim temama u emisiji „Od četvrtka do četvrtka“ razgovaramo sa šefom Predstavništva Republike Srpske u Vašingtonu Obradom Kesićem.
Pitaćemo ga da li poruku Vladimira Putina Zapadu da će Rusija upotrebiti sva raspoloživa sredstva da zaštiti svoj teritorijalni integritet, uključujući i nuklearno oružje vidi kao početak ili pokušaj sprečavanja nuklearnog rata? Kako Zapad tumači delimičnu mobilizaciju u Rusiji? Da li očekuje intenziviranje sukoba? Šta u ovoj globalnoj političkoj situaciji znače reči predsednika Kine da njegova armija treba da se fokusira na pripremu za stvarna ratna dejstva? Kakav odjek ima govor predsednika Srbije na Generalnoj skupštini UN? Šta je suština sastanka Putina i Dodika? Koliko je opasan Predlog zakona o odvraćanju akcija destabilizacije u BiH?
Emisija „Od četvrtka do četvrtka“ analizira najaktuelnije teme koje su obeležile prethodnih sedam dana. Vodi je Nataša Milosavljević.
Gosti su politikolozi, sociolozi, vojni stručnjaci, diplomate, novinari, dobri poznavaoci aktuelnih političkih prilika. Emituje se svakog četvrtka od 21.00.
Početak ili pokušaj sprečavanja nuklearnog rata | Od četvrtka do četvrtka
 - Sputnik Srbija
▶️ Autorske emisije, ekskluzivne intervjue i analize gorućih pitanja u produkciji Sputnjika pratite u rubrici „Podkast“
28 April, 19:00
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala